Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

Θερμές ευχαριστίες

   Με τα ανεπανάληπτα χρώματα του Γιάννη Μόραλη θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους επισκέπτες και αναγνώστες του blog οι οποίοι μας χάρισαν άλλη μια ηθική επιβράβευση. Χάρη στη συχνότητα και επιμονή τους να επισκέπτονται το Blog  και με βάση τα στατιστικά στοιχεία η επισκεψιμότητα  μόνο για τον μήνα Ιανουάριο του 2013 ξεπέρασε τους 3.000. Συγκεκριμένα έφθασε τους 3020.
   Ένα ποσοστό πολύ υψηλό αν υπολογίσει κάποιος ότι το μπλογκ ετούτο είναι μικρό , ίσως όχι και τόσο γνωστό, ασχολείται κυρίως με θέματα πολιτισμού, ιστορίας, παιδείας, λαογραφίας. Στην πλειονότητά τους τα θέματα αφορούν  το νησί της Αίγινας και τους ανθρώπους του. Παρά το γεγονός ότι δεν ασχολούμαστε με θέματα τοπικής πολιτικής ή δεν παρασυρόμαστε σε σχολιασμούς για πρόσωπα και καταστάσεις  ωστόσο είναι πολλοί αυτοί που μας τιμούν καθημερινά με τα "κτυπήματά τους". Έχουμε κατορθώσει να αποκτήσουμε φίλους στο εξωτερικό, οι οποίοι είναι συνδεδεμένοι με το Blog, αλλά και εκτός Αιγίνης.
   Αξίζει να παραθέσουμε ένα επιπλέον στοιχείο μια που μας έχει αιχμαλωτίσει η απολογιστική διάθεση και που αξίζει να το πληροφορηθείτε.Τα άρθρα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα από την αρχή του Blog (31 -12 -11)  είναι κείμενα και αφιερώματα που αφορούν τα παλαιά πλοία του Αργοσαρωνικού, (Αφαία- Νεφέλη - Ελλάς - Αίγινα με τη σειρά επισκεψιμότητας), πρόσωπα της Αίγινας όπως ο αείμνηστος Τάσος Καραγιάννης, η Φλώρα Αλυφαντή, ο π. Δαμασκηνός Μούρτζης, π. Ελευθερίος Κουμασίδης, αλλά και δρατσηριότητες όπως το Aegina Rising. Το Blog διαθέτει πλέον σελίδα  στο Facebook. Μπορείτε να το αναζητήσετε κι εκεί αλλά μπορείτε και να σχολιάσετε τις αναρτήσεις μας, πατώντας στο μενού "σχόλια" . Τα σχόλια όπως καταλαβαίνετε ελέγχονται ώστε να αποφεύγονται ανεπιθύμητες ακαταστάσεις.
   Τέλος και πάλι σας ευχαριστούμε για την προτίμησή σας και ευχόμαστε να σας έχουμε κοντά μας και στα επόμενα ταξίδια μας. (έτσι ακούγαμε μέσα στα καράβια.... όταν είχαμε  καράβια)