Κυριακή 15 Ιουνίου 2025

Η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής "Τριθέκτη ώρα" από την Ομάδα "Περί γραμμάτων και Ευ Ζην".


"Εν αρχή ην ο λόγος" και ο πρώτος λόγος ανήκε στην ποίηση το Σάββατο 14 Ιουνίου στην εκδήλωση που διοργάνωσε η Ομάδα  "Περί Γραμμάτων και Ευ Ζην" για την παρουσίαση  της  ποιητικής συλλογής  του κ. Ανδρέα Δαβουρλή με τίτλο: "Τριθέκτη ώρα".

Η Ομάδα έχει δραστηριοποιηθεί αρκετά  στο χώρο της παρουσίασης και προβολής βιβλίων, οργανώνοντας ακόμα και εκθέσεις  βιβλίων στο χώρο της. Είναι από  τους παράγοντες εκείνους που έχουν δώσει ώθηση στην φιλαναγνωσία με αποτέλεσμα να έχουν αυξηθεί οι εκδηλώσεις παρουσίασης βιβλίων τα  τελευταία χρόνια στην Αίγινα.

Η εκδήλωση χωρίς περιττές φιοριτούρες και επιδειξιομάνια, μεστή, ουσιαστική, στοχευμένη στο βιβλίο και στο ποιητικό έργο  του δημιουργού, αποτέλεσε μια όαση ποιότητας το βράδυ του Σαββάτου για όσους επέλεξαν να  την παρακολουθήσουν και πραγματικά δεν ήταν λίγοι.
Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε η κ. Μαίρη Κουκούλη, πρόεδρος  της Ομάδας. Για  το βιβλίο μίλησαν οι: Κώστας Σταυρόπουλος,    Βάσω Χαμαλέλη - Μπούκλα και Ελευθερία Τσούρη. Κριτικές  για το ποιητικό έργο του κ. Α. Δαβουρλή διάβασε η αντιπρόεδρος της Ομάδας κ. Τούλα Ζορμπά.
Η εκδήλωση ντύθηκε μουσικά από την κ. Αρετή Πηγιαδίτη και τον κ. Διονύση Μικέλη.

Ο δημιουργός έκλεισε την εκδήλωση με αναφορές στο έργο του και ευχαριστίες προς όλους.

Φωτογραφίες: Στέλλα Μεθενίτη.