Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

Τα καλύτερα μας.

  Τα καλύτερα μας είναι τα κείμενα, οι αναρτήσεις που εσείς  επισκεφθήκατε περισσότερες φορές. Μπαίνοντας ήδη στο δεύτερο μήνα ζωής μας και βλέποντας το μεγάλο ενδιαφέρον πολλών επισκεπτών που ρωτούν να μάθουν, να πληροφορηθούν για το μπλοκ  και δηλώνουν φανατικοί επισκέπτες και αναγνώστες του, θεωρήσαμε σωστό και επιβεβλημένο όχι μόνο να σας ευχαριστήσουμε για την ανταπόκρισή σας, αλλά και να  δημοσιεύσουμε τα top 10  των αναρτήσεων μας.
   Δεν μας ξαφνιάζει το γεγονός ότι οι αναρτήσεις που έρχονται πρώτες σε επισκεψιμότητα είναι αυτές που αφορούν πρόσωπα  της Αίγινας. Για άλλη μια φορά  αποδεικνύεται ότι τα πρόσωπα ενδιαφέρουν, διδάσκουν, οδηγούν, φωτίζουν τις σκοτεινές μέρες  που ζούμε.
   Στο Νο 1  βρίσκεται το αφιέρωμα στο μεγάλο Αιγινήτη καθηγητή Τάσο Καραγιάννη. Κοντεύει μήνας από το φευγιό του και ακόμα καθημερινά το επισκέπτονται αναγνώστες μας.
  Στο Νο 2 το αφιέρωμα στον αρχιμ. Ελευθέριο Κουμασίδη με τον τίτλο " και πάπας και πιανίστας". ένα αφιέρωμα που απέκτησε φανατικούς φίλους αλλά και φανατικούς πολέμιους από το χώρο των μεγαλόσχημων συναδέλφων του που έφτασαν μέχρι και να γράφουν ειρωνικά σχόλια από το... Κρανίδι. Βλέπεται στους υπερ- συντηρητικούς κύκλους δεν μπορεί ακόμα να γίνει αποδεκτό το ότι ένας ιερωμένος μπορεί να  ασχολείται και με την τέχνη. Δεν συνάδει;
  Στο Νο 3 το αφιέρωμα στη Δανειστική Βιβλιοθήκη του 2ου Γυμνασίου Αίγινας. Η ανάρτηση με τα περισσότερα σχόλια.
  Στο Νο 4 το αφιέρωμα στο περιοδικό "Αιγιναία"
  Στο Νο 5 το εισαγωγικό μας σημείωμα γνωριμίας "Who is who".
  Στο Νο 6 το αφιέρωμα στο λόγιο συμπολίτη μας Δημήτρη Σαραντάκο.
  Στο Νο 7 το αφιέρωμα για την επέτειο της άφιξης του Ι. Καποδίστρια στην Αίγινα.
  Στο Νο 8 η ανακοίνωση για το νέο έργο που ανεβάζει η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.
  Στο Νο 9  το σημείωμα με το κείμενο του Αγ. Ιωάννου του Χρυσόστομου με τίτλο: "Είδε να ναυαγεί η αγάπη και να προκόβει η απάτη"
  Στο Νο 10 το αφιέρωμα για την παράσταση του Β. Βασιλάκη "Ήλιος με δόντια".

  Θα  πρέπει να σημειώσουμε ότι μερικές αναρτήσεις αν και έχουν "ανέβει" εδώ και λίγες μέρες, ωστόσο καλπάζουν σε επισκεψιμότητα. Δηλαδή δεν μετράει μόνο ο χρόνος που μεσολάβησε από την ημερομηνία της ανάρτησης αλλά και το ενδιαφέρον του σημειώματος.

                                                                                                   Ευχαριστούμε πολύ.