Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2018

Οι μουσικοί της Αίγινας στο 10ο Φεστιβάλ Φιστικιού.

 Μπορεί να είναι οι αγαπημένοι της  Αίγινας, ωστόσο ακόμα δεν έχουν επιλέξει μια επίσημη ονομάσι για το γκρουπ τους. Όταν τους ρωτήσαμε στο διάλειμμα  της συναυλίας  τους, μας είπαν απλά "οι μουσικοί της Αίγινας" Και  δεν έχει καλύτερο!
  Είναι λοιπόν οι μουσικοί της Αίγινας που η Οργανωτική Επιτροπή του 10ου Φεστιβάλ Φιστικιού επέλεξε  για  δεύτερη φορά να καλύψουν  το καλλιτεχνικό μέρος  της τελευταίας  ημέρας  του Φεστιβάλ στην παλαιά  προβλήτα. Η  επιλογή δικαιώθηκε από το κέφι  και το γλέντι που στήθηκε από παρέες  στο δρόμο αλλά και πάνω στα κότερα όπου πολλοί ξένοι επισκέπτες  έστησαν αυτοσχέδιους κυκλωτικούς  χορούς πάνω  στα καταστρώματα.

  Κατόρθωσαν λοιπόν  να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο το 10ο Φεστιβάλ Φιστικιού κρατώντας τον κόσμο μέχρι τη μία  τα ξημερώματα στην παραλία.  
    Και το κοινό τους είναι οι δικοί τους άνθρωποι, οι φίλοι, οι φίλες, οι συγγενείς, οι γονείς, οι γείτονες, οι δάσκαλοί τους κι γενικά όλοι εκείνοι που αγαπούν  το καλό ελληνικό  τραγούδι.
    Με πολύ καλές επιλογές λαϊκών και έντεχνων τραγουδιών, με νησιώτικους ήχους, με ζεϊμπέκικα κράτησαν το κέφι πολύ ψηλά δημιουργώντας παρεΐστικη ατμόσφαιρα. Ήταν οι Εικοσιπεντάκης Δημήτρης (βιολί - λύρα ακορντεόν- τραγούδι ), Μαρμαρινός Βαγγέλης (μπάσο -μπουζούκι- τραγούδι ), Σώρρος Σταύρος (κιθάρα - τραγούδι), Βούλγαρης Γιάννης (ντραμς) και Ρία Ράπτη (τραγούδι)