Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΝΕΦΕΛΗ .... καλό ταξίδι

  Μετά από μια τρίμηνη προετοιμασία, η αγαπημένη των επιβατών  'Νεφέλη" έφυγε για πάντα από την Ελλάδα χθες το απόγευμα, χαράσσοντας ρότα  για  τη μακρινή Βενεζουέλα. Με το όνομα "La Galera" θα ταξιδεύει πλέον με νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς. Η "Νεφέλη"  όταν πρωτοήρθε στην Ελλάδα από την Κορέα δέχθηκε μια εντυπωσιακή αναβάθμιση η οποία την κατέστησε αγνώριστη, αγαπήθηκε πολύ και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον Αργοσαρωνικό.
  Τον περασμένο Ιούνιο όταν κάναμε τη σχετική ανάρτηση η επισκεψιμότητα του blog αυξήθηκε ραγδαία, καί τα "κτυπήματα" για αυτή την ανάρτηση είναι καθημερινά πολλά. Σε σημείο να βρίσκεται στην πρώτη θέση αναγνωσιμότητας από την αρχή λειτουργίας του "blog". Μια δεύτερη απόδειξη της αγάπης των επιβατών προς τη "Νεφέλη" ζήσαμε στα πλαίσια της έκθεσης που διοργανώθηκε  στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης με τίτλο "Αυτά που μας ταξίδεψαν", όταν πολλοί επισκέπτες και ιδιαίτερα τα μικρά και νέα παιδιά κοιτούσαν με ενδιαφέρον για ώρα, τις φωτογραφίες από το παρελθόν της "Νεφέλης".
   Η "Νεφέλη"  έφυγε λοιπόν για πάντα, ας την αποχαιρετήσουμε με τις καλύτερες ευχές για καλά  ήρεμα μα πάνω από όλα "α... νέφελα" ταξίδια.