Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Live street food… απόψε στο "Κάππος έτσι"


Live  street  food… απόψε στην Αίγινα

   Με  street food  ξεκινά  το  πρόγραμμα  των  τριήμερων εκδηλώσεων  στο εστιατόριο «Κάππος έτσι»   για τη συμπλήρωση δέκα  χρόνων λειτουργίας  του.
   Ήδη ο χώρος του εστιατορίου οι αυλές  αλλά και η οδός Π. Ηρειώτη έχουν αποκτήσει εορταστικό χρώμα. Συνοδοιπόροι απόψε  στο πρώτο  Art Event Food, φίλοι και συνεργάτες  του  Δημήτρη  Κάππου που όλα αυτά τα χρόνια  έχουν δημιουργήσει μαζί στο Φεστιβάλ Φιστικιού,  στα σεμινάρια Γαστρονομίας, στο ΙΕΚ Αίγινας, όπως η κ.Ράνια Πετρά Κορναράκη, η κ. Ελένη Κουνελάκη, η κ.Λάλα Σαΐνη, ο κ.Φώτης Πούντος, ο κ. Παναγιώτης Μπέσης, ο κ. Βασίλης Λαζάρου, ο κ. Χρήστος Τίγκας,  η κ. Μαρία Μαρμαρινού.
   Από  τις  7  το απόγευμα λοιπόν μέχρι τις 12 ένας πλούσιος εορταστικός μπουφές μας περιμένει και μια μεγάλη ποικιλία ποτών  για να ευχηθούμε και να εορτάσουμε  στα δεκάχρονα   του "Κάππος έτσι"
   Λένε  πως οι παρέες  γράφουν  ιστορία. Στην περίπτωση μας οι φίλοι, οι συνεργάτες, η παρέα  τελικά μας  συνεργάζονται  για  να περάσουμε ένα  γευστικό  τριήμερο. Η συνύπαρξη αυτή ας είναι ένας οδηγός και παράδειγμα και  για άλλους επαγγελματικούς χώρους  στην Αίγινα.
    Όλοι μαζί  εάν  δουλέψουμε  μπορούμε να κάνουμε  τη ζωή μας καλύτερη και πιο όμορφο και ελκυστικό  τον τόπο μας.
Καλή επιτυχία  σε όλους.