Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

"The Drury singers " στην Αίγινα

Πρόσκληση
Σας προσκαλούμε στην μοναδική εμφάνιση των «Drury Singers» στην Αίγινα το Σάββατο 1η Ιουνίου 2013 και ώρα 9:00 το βράδυ στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου.
 Λίγα λόγια για την παράσταση
Η συγκεκριμένη παράσταση πραγματοποιείται στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας του χορωδιακού γκρουπ στην Ελλάδα και την Τουρκία.
«The Drury Singers» είναι ένα επιλεγμένο χορωδιακό γκρουπ του Πανεπιστημίου Drury από το Μιζούρι των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής που απαρτίζεται από 30-50 σπουδαστές του Πανεπιστημίου και έχει δώσει παραστάσεις σε διάφορες χώρες του κόσμου κατά τις καλοκαιρινές του περιοδείες.
Μεταξύ αυτών συγκαταλέγεται η παράσταση που έδωσαν στο Carnegie Hall της Νέας Υόρκης, στο Sint Nicolaaskerk στο Άμστερνταμ, στον καθεδρικό ναό Cathédrale Notre Dame and Eglise de St- Sulpice στο Παρίσι, στο Μόναχο Dachau Memorial and Betzigau, στο Σάλτζουμπργκ, στη Βιέννη, στη Σκωτία St. GilesCathedral in Edinburgh, στο Λονδίνο St. Pauls Cathedral, στο Βατικανό St. Peters Basilica, στη Βενετία St. Marks Basilica και σε πολλές ακόμη πόλεις ανά τον κόσμο.