Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Ο Βασίλης Βασιλάκης στο έργο "Ευρυδίκη" στην Κύπρο.



Στην παράσταση «Ευρυδίκη» της Σάρα Ρουλ πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Βασιλάκης στο Θέατρο Διόνυσος της Κύπρου. Η πρεμιέρα του έργου «ΕΥΡΥΔΙΚΗ» της Σάρα Ρουλ, σε σκηνοθεσία Μάριου Μεττή δόθηκε στις  12 Δεκεμβρίου στη Λευκωσία και  οι παραστάσεις συνεχίζονται κάθε Παρασεκευή, Σάββατο στις 8.30 μ.μ. και κάθε Κυριακή στις 6.30 μ. μ. μέχρι  τις 13 Ιανουαρίου
Η υποψήφια για Pulitzer Prize και Tony Award Σάρα Ρουλ εμπνέεται από τον μύθο του Ορφέα και της Ευρυδίκης και γράφει με ευαισθησία και χιούμορ μία σύγχρονη εκδοχή του. Ένα έργο γεμάτο από ήχους, μουσική και τραγούδι που μιλάει για την δύναμη της αγάπης και τα λεπτά όρια που χωρίζουν την ζωή από τον θάνατο.
Αυτός σκέφτεται συνέχεια την μουσική και αυτή δεν έχει καθόλου αίσθηση του ρυθμού. Ο Ορφέας και η Ευρυδίκη μπορεί να μην είναι το πιο ταιριαστό ζευγάρι, αλλά είναι νέοι και τρελά ερωτευμένοι. Την ημέρα του γάμου τους εκείνη πεθαίνει και ο Ορφέας είναι αποφασισμένος να περάσει ακόμα και τις πύλες του Άδη για να την βρει.
Ηθοποιοί: Τζωρτζίνα Τάτση, Γιάννης Καραούλης, Βασίλης Βασιλάκης, Μάριος Μεττής, Ελεονώρα Βασιλείου,  Πηνελόπη Βασιλείου, Θέμις Πόλου .
Μέγας χορηγός: Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου