Σάββατο 14 Οκτωβρίου 2023

Νέοι έτοιμοι για δουλειά στην Κοινότητα της Κυψέλης.



Είναι νέοι, έχουν δημιουργήσει ο καθένας την οικογένεια  του, εργάζονται καθημερινά και σκληρά, όμως αυτό δεν τους εμπόδισε να κατέβουν στο στίβο των αυτοδιοικητικών εκλογών, να αγωνιστούν και να κερδίσουν.

Ο  κ. Καβάσιλας Κωνσταντίνος, ο κ. Λορέντζος Σταύρος, ο κ. Πούντος Κωνσταντίνος (με αλφαβητική σειρά) είναι τα νέα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Κυψέλης που θα πλαισιώσουν στο Συμβούλιο τον κ. Μηνά Γιαννούλη αλλά και τον κ. Λεούσης Χαράλαμπο. Είναι η πρώτη φορά που τρεις  τόσο νέοι άνθρωποι, μετέχουν στο Συμβούλιο.

Οι τελευταίες λοιπόν αυτο - διοικητικές εκλογές έφεραν ένα πολύ αισιόδοξο και ελπιδοφόρο μήνυμα για την Αίγινα. Επιτέλους νέοι άνθρωποι τολμούν. Δεν φθάνει μόνο να λέμε στα λόγια ότι αγαπάμε τον τόπο μας. Πρέπει να βουτάμε και στα βαθιά.
Και το πρώτο βήμα έγινε όχι μόνο από τους τρεις εικονιζόμενους αλλά και από πολλούς άλλους νέους της Αίγινας που τούτη τη φορά κατέβηκαν αποφασιστικά και πλαισίωσαν τα τρία ψηφοδέλτια των συνδυασμών, έδωσαν τη μάχη τους, απέσπασαν έναν ικανό αριθμό ψήφων και κάποιοι από αυτούς ήδη εξελέγησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, ή σύμβουλοι σε κοινότητες.

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση, ως παλαιός καθηγητής και των τριών, βλέπω αυτούς τους τρεις να προχωρούν δυναμικά στη ζωή τους και στην τοπική κοινωνία.
Ελπίζουμε να φέρουν έναν καινούργιο αέρα στα θέματα της Κοινότητας της Κυψέλης, να πάρουν σωστές αποφάσεις, να σπάσουν - αν χρειαστεί - αυγά και να προσφέρουν τα μέγιστα.
Ελπίζουμε πολλά, και ευχόμαστε αυτή να είναι απλά η αρχή  για μια πιο δυναμική πορεία. 
Διότι ο  τόπος έχει ανάγκη από την παρουσία  των νέων