Πέμπτη, 4 Οκτωβρίου 2012

"Αίγινα - Εθελοντής"    Μια  σπουδαία δράση αναπτύχθηκε τον τελευταίο καιρό από το νεοσύστατο σχήμα "ΑΙΓΙΝΑ - ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ για τον άνθρωπο και το περιβάλλον",  με σκοπό  να βοηθήσει πολλές οικογένειες στην έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η συγκέντρωση και προσφορά πολλών σχολικών ειδών σε οικογένειες που έχουν ανάγκη αποτελεί μεγάλη κοινωνική προσφορά. όπως μας υπογράμμισε πριν από καιρό η  κ. Σοφία Γιαννούλη, η προσπάθεια στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία αν κρίνει κανείςτο μεγάλο όγκο του υλικού που συγκεντρώθηκε αλλά και τα χρηαμτικά ποσά  που πρόσφεραν πολλοί ιδιώτες.
    Τσάντες, κασετίνες, τετράδια, στυλό, μπλοκ ζωγραφικής, γόμες, ξύστρες, χάρακες, κ.α. είναι ουσιαστικά για να κάνει κάθε παιδί ένα ομαλό και χαρούμενο ξεκίνημα στη νέα του σχολική χρονιά! έγραφε η ανακοίνωση αλλά δεν ήταν μόνο αυτά. 1500 Ευρώ συγκεντρώθηκαν  από προσφορές και δωροεπιταγές.
      Τέτοιες πρωτοβουλίες αξίζουν συγχαρητηρίων σε τέτοιες ζοφερές εποχές. Μας κάνουν όλους να αισθανόαμστε περισσότερο άνθρωποι και προσθέτουν ποιότητα στη ζωή μας.
   Για όποιον θέλει να επικοινωνήσει με το Σύλλογο  παραθέτουμε τη Διεύθυνση, το τηλέφωνο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

Αίγινα Εθελοντής.
Δ: Καποδιστρίου 9, Περιβόλα
Τ: 6974789516
E: aeginaethelontis@gmail.com