Δευτέρα 29 Μαΐου 2017

Επίσημο Δελτίο τύπου από την ΚΠΣ για την καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών μας.




   Με μεγάλη ικανοποίηση γίναμε αποδέκτης  του Δελτίου τύπου της Κοινοπραξίας πλοίων Σαρωνικού με την οποία  ανακοινώνεται επισήμως ο προγραμματισμός των δρομολογίων των πλοίων της κοινοπραξίας προς Μέθανα και Πόρο με ενδιάμεση σύνδεση τους την Αίγινα. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στο σκεπτικό της δρομολόγησης.
   Να σημειώσουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα που ανακοινώσαμε στην "Οδό Αιγίνης" τα δρομολόγια από την επίσημη σελίδα της κοινοπραξίας, η σχετική ανάρτηση δέχθηκε πλέον  των 7.000 αναγνώσεων. Κάτι που μαρτυρεί  το ζωηρό ενδιαφέρον των επιβατών αλλά και την ανάγκη της καθημερινής σύνδεσης των νησιών του Σαρωνικού. Ακολουθεί το Δελτίο τύπου και αναλυτικά  τα δρομολόγια όπως μας εστάλησαν.

    Δελτίο τύπου 
  "Εμείς, στην Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού, ενημερώνουμε φίλους, επιβάτες και επαγγελματίες πως από 1η Ιουνίου και για όλο το καλοκαίρι θα προσεγγίζουμε με τα πλοία Φοίβος, Ποσειδών Ελλάς και Απόλλων Ελλάς, τα λιμάνια των Μεθάνων και του Πόρου, με ενδιάμεση σύνδεση της Αίγινας, δύο φορές ημερησίως μετ' επιστροφής, από Δευτέρα έως και Πέμπτη. Ο σχεδιασμός αυτός αποσκοπεί, από πλευράς μας, στην εξυπηρέτηση των κατοίκων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στη γραμμή του Σαρωνικού και ειδικότερα στα Μέθανα και τον Πόρο, αλλά και στην τόνωση του τουρισμού των προορισμών αυτών, συνδέοντας όλα τα λιμάνια που εξυπηρετούμε με περισσότερες προσεγγίσεις, παρέχοντας έτσι τη δυνατότητα συνδυαστικών επισκέψεων αυθημερόν με ενδιάμεσο σταθμό την Αίγινα, χωρίς να είναι αναγκαία η μετάβαση στον Πειραιά".

Παρακάτω θα βρείτε όλα τα εβδομαδιαία δρομολόγια για Αίγινα, Μέθανα και Πόρο.

Δευτέρα έως και Πέμπτη
Από Πειραιά για Αίγινα-Μέθανα-Πόρο: 10.00 και 14.30
Από Πόρο για Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά: 13.30 και 17.30
Παρασκευή
Από Πειραιά για Αίγινα-Μέθανα-Πόρο: 10.00 και 17.30
Από Πόρο για Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά: 13.00
Σάββατο
Από Πειραιά για Αίγινα-Μέθανα-Πόρο: 10.00
Από Πόρο για Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά: 06.30 και 15.30
Κυριακή
Από Πειραιά για Αίγινα-Μέθανα-Πόρο: 10.00
Από Πόρο για Μέθανα-Αίγινα-Πειραιά: 16.30