Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Μια πολίτικη βραδιά στο "Κάππος Έτσι"

  Άρωμα μιας άλλης εποχής είχε το 2ο Art Food Event που οργανώθηκε στο εστιατόριο "Κάππος Έτσι" το τριήμερο 4-5 -6 Οκτωβρίου. Ειδικά η δεύτερη ημέρα, το Σάββατο, ήταν αφιερωμένη στις γεύσεις των αλησμόνητων πατρίδων, με τίτλο:"Γεύσεις από την Πόλη με άρωμα Σμύρνης" 
Και οι γεύσεις ήταν πολλές. Παστουρμάς, αρνάκι, σουτζούκι, κρέας κοκκινιστό, πουρές μελιτζάνας, λακέρδα και πολλά άλλα μαζί με πολίτικο χαλβά, λουκούμια και τσάι όπως το πίνουν οι Κωνσταντινοπολίτες σε γυάλινο ποτηράκι.

Μια βραδιά όμως που είχε και ζωντανή μουσική και τραγούδι από τα μέρη του Ελληνισμού, αλλά και στιγμιότυπα από τη ζωή της Λωξάντρας και αποσπάσματα από την ταινία: "Πολίτικη Κουζίνα".

Μια βραδιά Ρωμέϊκη, γεμάτη αρώματα και ήχους μιας πατρίδας που οι Έλληνες δεν ξεχνούν.

Συμπαραστάτες σε αυτή τη βραδιά πολλοί και άξιοι συνεργάτες του κ. Δ. Κάππου όπως η κ. Σοφία Κάππου,  ο κ. Χρήστος Ρέκου, η κ.Αρετή Κουκουμή, ο κ. Άκης Κουκουμής, η κ. Μαρδικούλα Λουρένζου, ο κ. Χρήστος Λαβούτας, η κ. Στέλλα Πάσχα, ο κ. Παντελής Γκαρής. Και φυσικά στον ήχο ο κ. Παναγιώτης Κλήμης και ο κ. Ε. Πούντος.
Φωτογράφηση Event  Φωτο - Δρίσας.

Το  2nd Art Food Event στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση κόσμου, ωστόσο βάζει υποθήκες για το μέλλον  και ανεβάζει τον πήχυ ακόμα πιό ψηλά.