Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2019

Ρεσιτάλ πιάνου από τον π. Ελευθέριο Κουμασίδη στην Αθήνα.

 Ρεσιτάλ πιάνου έδωσε ο αρχιμ. Ελευθέριος Κουμασίδης  την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στο Απολλώνιο Πολιτιστικό Κέντρο (Πλατεία Βικτωρίας) στην Αθήνα.
 Ο π. Ελευθέριος ερμήνευσε έργα για πιάνο  των Marcello, Greg, Chopin, Debussy, Granados, Liszt, Δέλλιου ενταγμένα σε ένα πρόγραμμα με τίτλο: "Μουσικές Διαδρομές".

Ο π. Ελευθέριος είναι απόφοιτος του Απολλώνιου Ωδείου Αθηνών από το οποίο απέκτησε το Πτυχίο  και το Δίπλωμα πιάνου με βαθμό Άριστα παμψηφεί και έπαινο.

Έχει δώσει μεγάλο αριθμό ατομικών συναυλιών σε Αίγινα και Αγκίστρι κυρίως για φιλανθρωπικούς σκοπούς, έχει συμμετάσχει στο πρόγραμμα  του Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας με την Ντόρα Μπακοπούλου, στο Μουσικό Φεστιβάλ του Σαν Τζιάκομο στην Μπολόνια της Ιταλίας και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ανελλειπώς στο Φεστιβάλ Τεχνών της κωμόπολης Alnmouth στην περιοχή του Εδιμβούργου της Βόρειας Αγγλίας.
 Τέλος ιδιαίτερες εντυπώσεις άφησε με  την ερμηνεία  του σε ρεσιτάλ που έδωσε στην Αίθουσα Πολιτισμού Ι. Πρεβελάκης στο Ρέθυμνο και στο Μουσικό Σχολείο Ρεθύμνου.