Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Καθαρίστηκε και ομόρφυνε ο κήπος του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.

Οι φωτογραφίες μιλούν από μόνες τους. Η διαφορά είναι είναι εμφανής. Οι εργασίες κλαδέματος, καθαρισμού και ευπρεπισμού στον κήπο του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης άλλαξαν την εικόνα  του κέντρου της Κυψέλης και έδωσαν τη δυνατότητα να καθαριστεί ο χώρος.

Ήταν αρκετό μόνο ένα αίτημα μας προς τον Πρόεδρο της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνά Γιαννούλη. Εκείνος το μετέφερε  στον αρμόδιο αντιδήμαρχο και στον ίδιο το Δήμαρχο κ. Ι. Ζορμπά και σε δύο μέρες ο χώρος  του Πνευματικού Κέντρου άλλαξε.
Σήμερα το πρωί ο κ. Γιώργος Καρύδης ανέλαβε υπηρεσία μαζί με τους συνεργάτες του και σε λίγη ώρα  κλαδεύτηκαν κλαδιά, απομακρύνθηκαν ξερά φύλλα και κλαδιά από τους φοίνικες, ανέπνευσε ο χώρος και απέκτησε την εικόνα που του άξιζε. 
Επί τόπου ο ίδιος ο Δήμαρχος κ. Ι. Ζορμπάς επέβλεπε τις εργασίες ενώ αυτοκίνητο του Δήμου απομάκρυνε τα κλαδέματα. Στο σημείο και ο ίδιος ο πρόεδρος της Κοινότητας κ. Μηνάς Γιαννούλης συμμετείχε με προσωπική εργασία στη όλη επιχείρηση.

Ο περιβάλλων χώρος καθαρίστηκε και απομακρύνθηκαν σκουπίδια και άλλες ακαθαρσίες που πολλοί άφηναν στα σημεία πίσω από το κτίριο, μια που η πυκνή φυλλωσιά έδινε  κάλυψη σε πολλούς να αφήσουν κάθε είδους σκουπιδιών και περιττωμάτων.

Με  την ευκαιρία  τοποθετήθηκαν καινούργια παγκάκια  στην πλατεία  της Κυψέλης ενώ απομένει να τοποθετηθούν κι άλλα.

Χάρη στις σημερινές εργασίες αναδείχθηκε  το όμορφο κτίριο στο οποίο θα πρέπει να γίνουν πολύ σύντομα εργασίες συντήρησης και καλλωπισμού.

Μετά  το 1ο Δημοτικό Σχολείο , την εκκλησία του Σωτήρος στο Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο, την περιοχή της Αύρας και της πλατείας Εθνεγερσίας  και του Εϋνάρδειου ήταν η σειρά  του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.

Πολλά συγχαρητήρια οφείλουμε στον κ. Γιώργο Καρύδη και στους συνεργάτες του.