Σάββατο 6 Απριλίου 2024

REUNION σήμερα από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

Πρεμιέρα σήμερα Σάββατο 6 Απριλίου για τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης που παρουσιάζει την κωμωδία του Γ. Μπήτρου REUNION, στην αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.
Η παράσταση έρχεται να θυμηθεί όλα τα πρόσωπα που κατά καιρούς (από το 2006) συμμετείχαν στην Ομάδα  και πρόσφεραν όμορφες στιγμές με  τις παραστάσεις  τους.
Το έργο διαπραγματεύεται την ιδέα μια παρόμοια ομάδα που αποφασίζει να κάνει reunion  μετά από κάποιο καιρό παύσης λόγω της πανδημίας. Τα μέλη της που κρατούν ακόμα επαφή αποφασίζουν να οργανώσουν τη συγκέντρωση και καλούν όλα  τα παλαιά μέλη σε μια βραδιά γιορτής.

Όμως υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Έτσι στη συνάντηση εμφανίζονται πρόσωπα άσχετα και ξεχασμένα που δημιουργούν περίεργες καταστάσεις  και μπλεξίματα.


Παίζουν: (κατά σειρά  εμφάνισης) Στουραϊτη Αγγελική,  Δήμητρα Πιτσιλού,  Μαρία Θεοδωράκου, Αρετή Κουκούμη, Μαρία Λυκούρη, Ηλίας Θωμάς, Μποτσιβάλης Γιώργος, Χρυσοχόου Ελένη, Παλαμιδοπούλου Ειρήνη, Τζώνη Ρία

Σενάριο – σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος. Επιλογή μουσικής: Ανέστης Κορνέζος, Χρώματα σκηνικού: Νεκταρία Μπήτρου, Επιμέλεια  αφίσας :  Ματούλα  Ρούσου

.
Ώρα έναρξης : 20. 30 μ.μ.
Παραστάσεις: Σάββατο 6 - Κυριακή 7, Σάββατο 20 - Κυριακή 21.