Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Ένα Reunion με πολλούς καλεσμένους......... από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης

                                       

Ένα πραγματικό «Reunion»   με τους εκατοντάδες φίλους και θεατές επεφύλαξε η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης το διήμερο 6 και 7 Απριλίου στην αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.

Οι δύο πρώτες παραστάσεις συγκέντρωσαν 250 θεατές που γέμισαν ασφυχτικά την αίθουσα και καταχειροκρότησαν τους συντελεστές  του έργου.

Το  «Reunion» διαπραγματεύεται την προσπάθεια μιας ομάδας να ξαναβρεθεί μετά από καιρό. Μια παλιά σχολική θεατρική Ομάδα που προσπαθεί να ενώσει τα κομμάτια της, με αρκετές δόσεις νοσταλγίας αλλά και σατυρική διάθεση. Ένα «Reunion» που κρύβει εκπλήξεις, ανατροπές, απρόοπτα, δώρα, λουλούδια, κάρτες, τούρτες και αρκετή…. Σκόνη!

Η παράσταση είναι αφιερωμένη σε όλα τα παλαιά μέλη της ομάδας που την πλαισίωσαν από το 2006 και για πολλούς από αυτούς γίνεται αναφορά μέσα στο έργο.

Τους ρόλους ερμηνεύουν οι (κατά σειρά εμφάνισης): Στουραΐτου Αγγελική, Πιτσιλού Δήμητρα, Θεοδωράκου Μαρία, Κουκούμη Αρετή, Λυκούρη Μαρία, Θωμάς Ηλίας, Μποτσιβάλης Γιώργος, Χρυσοχόου Ελένη, Παλαμιδοπούλου Ειρήνη και Τζώνη Ρία.

Κείμενο – σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος.

Επόμενες παραστάσεις: Σάββατο 20 – Κυριακή 21 και ώρα 20.30 στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης









.