Δευτέρα 8 Ιουνίου 2015

Συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας για τα δρομολόγια του Αργοσαρωνικού





    Όπως ανακοινώνεται  στις ηλεκτρονικές σελίδες  "Ελληνική Ακτοπλοΐα" και "Ναυτιλία" σήμερα παραγματοποιήθηκε συνάντηση  για την καλύτερη ρύθμιση των δρομολογίων των πλοίων  στις γραμμές του Σαρωνικού. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται η ταυτόχρονη αναχώρηση  ακόμα και τριών πλοίων όπως γίνεται  στις 14.10 και 14.15 το μεσημέρι (Ιπτάμενο Δελφίνι - Ιονίς - Αγ.Νεκτάριος) Η συνάντηση κρίνεται επιτυχής και προσδοκούμε να αποδώσει σύντομα κάποια αποτελέσματα. προς όφελος όλων και κυρίως των επιβατών.
   Αναδημοσιεύουμε την καταχώρηση:
   Στο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού οργανώθηκε σήμερα Δευτέρα 8 Ιουνίου, στις 10.00 π. μ. συνάντηση μεταξύ της Διεύθυνσης Θαλασσίων Συγκοινωνιών και όλων των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στις γραμμές του Σαρωνικού.
   Σκοπός της συνάντησης που έγινε με πρωτοβουλία του Αν. Γενικού Γραμματέα του ΥΟΥΝΤ Γιάννη Θεοτοκά ήταν η αναζήτηση κοινά αποδεκτής λύσης στον προγραμματισμό των αλλαγών δρομολογίων που έχουν υποβληθεί στη Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών.

    Μετά από λεπτομερή συζήτηση οι εκπρόσωποι των ακτοπλοϊκών επιχειρήσεων συμφώνησαν στον προτεινόμενο από το Υπουργείο προγραμματισμό των δρομολογίων.
   Το ΥΟΥΝΤ εκφράζει την ικανοποίησή του για τη συνάντηση, αποτέλεσμα της οποίας θα είναι η αύξηση των δρομολογίων με τρόπο που να ικανοποιεί πληρέστερα τις ανάγκες των επιβατών στις γραμμές του Αργοσαρωνικού, και καλεί τις ακτοπλοϊκές επιχειρήσεις να την υλοποιήσουν χωρίς υπαναχωρήσεις, όπως οι ίδιες δεσμεύθηκαν.