Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Καθημερινά πλέον σύνδεση με Μέθανα και Πόρο.

Καθημερινά πλέον και για όλο το καλοκαίρι θα υπάρχει η δυνατότητα να ταξιδεύσουμε προς Μέθανα και Πόρο από  το λιμάνι  της Αίγινας. Η Κοινοπραξία Πλοίων Σαρωνικού ("Απόλλων Ελλάς", "Αχαιός", "Ποσειδών Ελλάς", "Φοίβος"), όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι δρομολογούν πλοίο από Πειραιά προς Αίγινα Μέθανα και Πόρο καθημερινά στις 10.30 π.μ. και με αναχώρηση από Πόρο προς Μέθανα- Αίγινα -Πειραιά  στις 13.30 μ.μ. Κάθε Παρασκευή υπάρχουν  δύο δρομολόγια ένα  το πρωί όπως προαναφέραμε  και το απογευματινό στις 17.30. Οι ώρες αναχωρήσεων το Σάββατο και τις Κυριακές αλλάζουν.
   Να  υπενθυμίζουμε όμως πως το περσινό καλοκαίρι υπήρχαν δύο δρομολόγια από Πειραιά με τον ίδιο προορισμό καθημερινά στις 10.30 π. μ. και 14.30 μ.μ.Ας  ελπίσουμε πως προϊόντος  του καλοκαιριού να υπάρξει και αυτό το δεύτερο δρομολόγιο.
  
   Με  τα  δρομολόγια αυτά επανέρχεται και πάλι το καθεστώς που ίσχυε παλιά να υπάρχουν δηλαδή δρομολόγια  και τις καθημερινές που να συνδέουν και τα τέσσερα λιμάνια  με αποτέλεσμα να διευκολύνεται η επικοινωνία των νησιών, η μεταφορά των προϊόντων και οι μετακινήσεις των επιβατών ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες. Μετά από πολλά  χρόνια όπου υπήρχαν ελάχιστα δρομολόγια κυρίως τα Σαββατοκύριακα κάτι φαίνεται να κινείται. Η καθιέρωση αυτών των δύο δρομολογίων από την Κοινοπραξία θα σημάνει και μεγαλύτερη  κίνηση επιβατών κάτι που επιθυμούν πολύ οι επαγγελματίες  του Σαρωνικού.