Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου 2014

Διάκριση για το Γυμνάσιο Μεσαγρού

     Μια  ακόμα διάκριση για το Γυμνάσιο Μεσαγρού είναι αυτή της κατάκτησης της 1ης θέσης στο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό ζωγραφικής  για το τον έλεγχο κατά του καπνίσματος.
     Οι  διακρίσεις αυτές  μαθητών των σχολείων μας δίνουν χαρά και συμβάλουν στην τόνωση του εκπαιδευτικού έργου αλλά  και στην κατεύθυνση της άμιλλας μεταξύ των μαθητών και μαθητριών.
     Ακολουθεί το Δελτίο τύπου του σχολείου:

"Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση οι μαθητές και ο Σύλλογος των καθηγητών του Γυμνασίου Μεσαγρού Αίγινας υποδέχθηκαν τη βράβευση  μαθήτριας του σχολείου με 1ο βραβείο σε Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό. Η μαθήτρια της Β′ Γυμνασίου Κολτσινάκου Ρομέλα συμμετείχε στον 2ο Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό για τον έλεγχο του καπνίσματος, που πραγματοποιήθηκε από το Πρόγραμμα HEART II στο πλαίσιο του 5ου Πανελληνίου Συνεδρίου για τον έλεγχο του καπνίσματος με θέμα: « Μαθαίνω να Μην Καπνίζω». Το Συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 8/12/2014 μέχρι τις 10/12/2014. Αξίζουν  θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτρια μας. Το βραβείο αυτό έρχεται ως επιβράβευση των προσπαθειών, που με τη συμβολή της καθηγήτριας Φυσικής Αγωγής του σχολείου κ. Λαμπρινού Αθανασίας, καταβάλλονται με ειδικά προγράμματα, ήδη από την περσινή σχολική χρονιά, για μια εκστρατεία κατά του καπνίσματος και υπέρ της άσκησης."

                                                                                    Η ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ
                                                                                ΜΑΝΟΥΣΟΥ ΕΙΡΗΝΗ