Η επιτυχημένη συνταγή εξελίσσεται. Διότι η αγάπη του κόσμου, η αποδοχή από τους πελάτες Αιγινήτες και παραθεριστές, η επιτυχία του εγχειρήματος, οδηγεί τους δύο σεφ στο επόμενο βήμα.
Για πρώτη φορά στην Αίγινα λοιπόν σεμινάρια μαγειρικής σε επαγγελματικό επίπεδο από δύο ανθρώπους καταξιωμένους τον Δημήτρη Κάππο και το Θωμά Νικολαΐδη. Με τη διαφορά ότι δεν διδάσκουν οι ίδιοι αλλά οι προσκεκλημμένοι τους σεφ από όλη την Ελλάδα.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις κύκλους μαγειρικής και ξεκινά αύριο Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου στις 17.00 μ. μ. στο εστιατόριο "Κάππος έτσι".Πληροφορίες μπορείτε να δείτε στις επόμενες εικόνες αλλά και στο site που έχει δημιουργηθεί γι' αυτόν τον σκοπό.
Η ιδέα υλοποιείται σε συνεργασία με την κ. Μπήτρου Νεκταρία, αρχιτέκτονα - διακοσμήτρια, η οποία έχει την οργάνωση των σεμιναρίων