Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Βράβευση επιτυχόντων από το Δήμο Αίγινας

     Από  το Aegina portal δανειζόμαστε την εικόνα  από  τη χθεσινοβραδυνή εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Θεσμός πλέον  αυτές τις μέρες η βράβευση  των μαθητών που εισήλθαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση  την  σχολική χρονιά 2013 -14.
         Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες η ζεστασιά  στην αίθουσα, οι ευχές, τα χαμόγελα, οι χαιρετισμοί, από τα χείλη των επισήμων και μη, η μουσική και  τα τραγούδια κατόρθωσαν να δημιουργήσουν  την κατάλληλη   γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα και έξω από την αίθουσα στη φωτισμένη εορταστικά πλατεία  της Κυψέλης. Μια εκδήλωση που φιλοξενείται παραδοσιακά  στην αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης
     Απηύθυναν χαιρετισμούς ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Δ. Μούρτζης, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας κ. Ν. Οικονόμου και ο Διευθυντής του ΓΕΛ Αίγινας κ. Γ. Πούντος, ενώ προλόγισε ο Διευθυντής του Γυμνασίου Κυψέλης κ. Γ. Μπήτρος.
    Πενήντα βραβευθέντες, πενήντα σπουδαστές και φοιτητές πλέον. Πενήντα φωτεινές ελπίδες  για τον τόπο που τους γέννησε, τους ανάθρεψε και τώρα περιμένει από αυτούς την ανταπόκρισή τους για να βελτιωθεί και να προκόψει η ζωή στο νησί μας.
    Το καλλιτεχνικό μέρος κάλυψε το νεανικό συγκρότημα των Redstar αποτελούμενο από  τους Αντώνη Κάσση, Μαρίνη Μιχαέλα και Μαρία Λιούρκα.
    Στους επιτυχόντες απονεμήθηκε τιμητικός έπαινος που κοσμείται από πίνακα  του ζωγράφου Αλταμούρα που απεικονίζει το παλαιό λιμάνι της Αίγινας με το Μπούρτζι στην είσοδό του, ένα τεύχος του πολιτιστικού περιοδικού "Αιγιναία" , και μια ξύλινη κασετίνα με δύο στυλό από την Επιτροπή Παιδείας. 
    Επίσης κληρώθηκε ένα τάμπλετ που κέρδισε η κ. Κοντού Μαρία.
    Ακολούθησε κέρασμα προσφορά  του επιχειρηματία κ. Γιώργου Μούρτζη.
     Στους επιτυχόντες