Το 3ο Σεμινάριο μαγειρικής και γαστρονομίας διοργανώνεται στο εστιατόριο "Κάππος Έτσι" απόψε Τετάρτη 28 Ιανουαρίου. Καλεσμένος ο κ. Γ. Χατζηκωσταντίνου.
Ο κος Χατζηκωνσταντίνου θα είναι κοντά μας να μας «εκπαιδεύσει» να
ξεχωρίζουμε τα μέρη του κρέατος, θα μας μιλήσει για ιδιαίτερα κρέατα
όπως το αγριογούρουνο και του βουβάλι, θα μας συμβουλεύσει για το πως
κάθε κομμάτι μαγειρεύεται με διαφορετικό τρόπο, ποια μπαχαρικά το
συνοδεύουν καλύτερα στη μαγειρική καθώς και πολλά άλλα μυστικά και
τεχνικές.Παράλληλα μαζί με τον Δημήτρη Κάππο θα μαγειρέψουν για τους
συμμετέχοντες συνταγές με μοσχάρι, χοιρινό και κοτόπουλο.
Στο κατάστημα του επί της Αφαίας ,ο κόσμος μπορεί να επιλέξει εκτός
από κρέας και ιδιαίτερες γεύσεις σε ζυμαρικά και σπιτικές σάλτσες από
την Ορεινή Χαλκιδική.