Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας με το μονόλογο "Εγώ η Γωγώ"

  Αύριο Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας ερμηνεύοντας το συναρπαστικό θεατρικό μονόλογο της Ελ. Γκασούκα με τίτλο «Εγώ η Γωγώ» Ένα έργο που παίχτηκε την προηγούμενη θεατρική σεζόν στο θέατρο Αθηνών, έχει ήδη περιοδεύσει σε πολλές πόλεις της Ελλάδας και έχει χαρίσει στην πρωταγωνίστρια εκτός από πολύ καλές κριτικές, το βραβείο "Ρένα Βλαχοπούλου". Η Ελισσάβετ Κωσταντινίδου ερμηνεύει  μία γυναίκα που προσπαθεί να απεγκλωβιστεί από το αυτοκίνητο της, μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα.
Αυτή λοιπόν την παράσταση η Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου σε σκηνοθεσία της Ελένης Γκασούκα  θα παρουσιάσει για ένα τουλάχιστον διήμερο  3 και 4 Ιανουαρίου στην Αίγινα, στο Δημοτικό θέατρο 
   Μετά τους «Ήρωες», τη «Φουρκέτα» και τη «Φτωχούλα του Θεού», η Ελένη Γκασούκα, γοητευμένη από τον εγκλωβισμό των «Ευτυχισμένων ημερών» του Σάμιουελ Μπέκετ, επέστρεψε με το «Εγώ, η Γωγώ» τον νέο θεατρικό της μονόλογο και πρωταγωνίστρια την Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου.
Ο ρόλος που ερμηνεύει είναι μίας καθημερινής γυναίκας που μένει αβοήθητη μετά από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Εγκλωβισμένη στα συντρίμμια του αυτοκινήτου της, η κυρία Γωγώ καλείται να στηριχτεί στις δικές της δυνάμεις για να καταφέρει να βγει από τον γκρεμό μέσα στον οποίο έχει πέσει.
Αν και συνηθισμένη να της λύνουν πάντα οι άλλοι τα προβλήματά της και χωρίς να υπάρχει εναλλακτική λύση, ξεκινά έναν παραληρηματικό μονόλογο με την Ελισσάβετ Κωνσταντινίδου να ισορροπεί ανάμεσα στο κωμικό και το δραματικό στοιχείο του έργου.
Πρόκειται για μία κωμωδία που πραγματεύεται την πολυτέλεια του σύγχρονου ανθρώπου να έχει κατάθλιψη ή μια τραγωδία που αφορά στη μοναξιά και τον αποκλεισμό, ως απόλυτη ανθρώπινη μοίρα;
Συντελεστές:
Σκηνικά - ενδυματολογική επιμέλεια: Μαρία Φιλίππου
Φωτισμοί: Κατερίνα Μαραγκουδάκη
Μουσική επιμέλεια: Πάνος Σουρούνης
Φωτογραφίες: Λάμπης Μηλαίος.
Συμμετέχει ο Νίκος Πιζάνης.
Ώρα έναρξης: 20.00 μ. μ. 
Τιμή εισιτηρίου 12 Ευρώ.