Τετάρτη 11 Μαρτίου 2015

Ο καραβολάτρης Γιώργος Γιαννούλης

 Στην ναυτική ορολογία "καραβολάτρης" αποκαλείται όποιος αγαπά  και ασχολείται με τα πλοία, παρακολουθεί την πορεία και την εξέλιξη  γενικότερα των ναυτικών θεμάτων, είναι συλλέκτης φωτογραφιών, διαβάζει ναυτιλιακά έντυπα ή ακόμα παρακολουθεί τα ηλεκτρονικά site και blog  του χώρου.
   Οι  καραβολάτρες  δεν είναι απαραίτητο να είναι ναυτικοί. Οι περισσότεροι κάτοικοι των νησιών είναι  δεμένοι με τα πλοία που τους εξασφαλίζουν τη σύνδεση με την ηπειρωτική Ελλάδα ή αισθάνονται δεμένοι συναισθηματικά με  τα καράβια που έπαιξαν ρόλο σε κάποιο γεγονός  της προσωπικής τους ζωής.
   Δεν ξέρουμε  τι ακριβώς από αυτά συμβαίνει  στην περίπτωση του νέου καραβολάτρη του Γιώργου Γιαννούλη, που είναι μαθητής Γυμνασίου. Το δεκαπεντάχρονο αυτό παιδί εκδηλώνει τη μεγάλη του αγάπη προς τα πλοία  της  γραμμής του Αργοσαρωνικού και όχι μόνο, με  την οργάνωση ενός προσωπικού blog   με τον τίτλο  e- karanolatres@blogspot. com.
   Είναι ευχάριστο τα νέα παιδιά  να ασχολούνται δημιουργικά στο διαδίκτυο και να διοχετεύουν έτσι την ενέργεια  τους αλλά και να προσφέρουν με το δικό τους φρέσκο και νέο τρόπο  στην διαδικτυακή ενημέρωση.
   Καλωσορίζουμε  λοιπόν το νέο  blog με την ευχή να είναι πάντα "αξιόπλοο και καλοτάξιδο"