Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Η Δέσποινα Γιαννούλη στην "Εθνική Ελλάδος"


     Μας συγκίνησε χθες βράδυ η παρουσία  της Αιγινήτισσας νέας ηθοποιού Δέσποινας Γιαννούλη στη νέα σειρά  του Γιώργου Καπουτζίδη "Εθνική Ελλάδος".
   Την είδαμε  ξαφνικά, χωρίς να  το ξέρουμε και το ξάφνιασμα ήταν ευχάριστο. Αμέσως άρχισαν τα τηλέφωνα να  διασταυρώσουμε αν πραγματικά είναι η Δέσποινα και δεν κάνουμε κάποιο λάθος.
   Μπράβο Δέσποινα.
   Στις 21  Σεπτεμβρίου η Δέσποινα μαζί με το Βαγγέλη Πιτσιλό παρουσίασαν στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου "Το  μίτο" μια παράσταση σύγχρονη, εξαιρετικά καλοδουλεμένη με περιεχόμενο ουσιαστικό  που αναφερόταν στη διαχρονική πορεία  της Αίγινας.
  Παλαιότερα είχαμε παρακολουθήσει τη Δέσποινα στο  Φεστιβάλ Θεάτρου της Αίγινας.
   Χαιρόμαστε  για την πορεία  των νεών ανθρώπων του νησιού μας.
   Χαιρόμαστε  που τους βλέπουμε να κυνηγούν το όνειρό τους. Να παλεύουν και να δουλεύουν σκληρά. Να πραγματοποιούν  τους στόχους  τους και να ξεχωρίζουν. Να  δείχνουν  το δρόμο  στους νεότερους και να  τους λένε  ότι τίποτε δεν πάει χαμένο. Ότι αξίζει η προσπάθεια, ότι υπάρχει η Ιθάκη.
   Καλή συνέχεια  Δέσποινα.
Ευχαριστούμε την κ. Βασιλική Ταντάουι για τις δύο πρώτες φωτογραφίες. Οι δύο τελευταίες προέρχονται από ανάρτηση της κ. Β. Χαμαλέλη - Μπούκλα στο Fb.