Επανέρχεται στα σεμινάρια γαστρονομίας που διοργανώνει το εστιατόριο "Κάππος έτσι" η διακεκριμμένη σεφ Κατερίνα Ρεμούνδου για να φτιάξει πίτες. Η πρώτη γνωριμία μαζί της άφησε άριστες εντυπώσεις. Ζεστή, ανθρώπινη, άμεση, προσηνής, καταδεκτική, ευγενής, μια ανοιχτή αγκαλιά για όλους, είχε κερδίσει τις εντυπώσεις όσων την παρακολούθησαν και συζήτησαν μαζί της.
Από την αρχοντική Άνδρο ταξιδεύει αυτή την Τετάρτη 11 Μαρτίου για να ζυμώσει και να φουρνίσει πίτες νηστήσιμες και όχι μόνο.
Το ζύμωμα θα ξεκινήσει στις 17.30 μ. μ.
Το ζύμωμα θα ξεκινήσει στις 17.30 μ. μ.