Κυριακή 26 Αυγούστου 2018

Η Σαβίνα Γιαννάτου, η πανσέληνος και το ... γέλιο των κυμάτων.

   Η μουσική, η ερμηνεία, το φως της πανσέληνου και ο ήχος των απαλών κυμάτων πάνω στη χρυσή άμμο της Αύρας συνέθεσαν ένα ονειρικό σκηνικό για  την τελευταία παράσταση  του 13ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας, με την κ. Ντόρα Μπακοπούλου να καλωσορίζει τους αναρίθμητους φίλους της.
    Η σπάνια ερμηνεύτρια με  τη βελούδινη φωνή της πήρε μαζί  της  το κοινό από τα πρώτα τραγούδια και έφθασε να το ταξιδέψει μουσικά μέχρι την Παλαιστίνη, την Αίγυπτο, το Ισραήλ, την Κάτω Ιταλία ακόμα και την Καραιβική.
  Μέσα στην απόλυτη ησυχία της νύχτας που λουσμένη από το φως του φεγγαριού στραφτάλιζε πάνω στην ακύμαντη θάλασσα, η φωνή της Σ. Γιαννάτου δρόσισε τις ψυχές των ακροατών  της με ότι καλύτερο διέθετε και διαθέτει μουσικά η Μεσόγειος. Ένα μουσικό ταξίδι  στην αγαπημένη θάλασσα με τα αναρίθμητα γέλια  των κυμάτων.
  Αναμφίβολα η χθεσινή και τελευταία παράσταση του 13ου Μουσικού Φεστιβάλ  θα καταγραφεί ως μία από τις πιό πετυχημένες της φετινής διοργάνωσης, που αν και χαρακτηριζόταν από τη μικρή χρονική διάρκεια, ωστόσο κατόρθωσε να συγκεντρώσει εκατοντάδες θεατών κάθε βραδιά.