Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024

Η "Οδός Αιγίνης" συμπλήρωσε δώδεκα χρόνια ζωής.


 Χαιρετίζουμε την επέτειο των γενεθλίων μας με αυτό το μπουκέτο των λουλουδιών από μια αυλή  της Χώρας της Φολεγάνδρου.

Αισίως κλείσαμε δώδεκα ολόκληρα χρόνια από την 31η Δεκεμβρίου του μακρινού πλέον 2011 όταν τολμήσαμε την πρώτη μας βουτιά  στα κρύα νερά  του διαδικτύου (χειμώνας γαρ).

Πέρασαν γρήγορα αυτά  τα χρόνια με πολλές αναρτήσεις  που πλέον πλησιάζουν τις 6.500 και με μεγάλες επιδόσεις επισκεψιμότητας που πολλές φορές μας ξάφνιαζαν.

Πιστοί στο ύφος και στη γραμμή που χαράξαμε από την αρχή,  να προβάλουμε θέματα πολιτισμού, ιστορικά, αναφορές σε πρόσωπα, σε έθιμα, γιορτές, παλαιές συνήθειες  και τρόπους ζωής της Αίγινας, μνημεία, ιστορικά γεγονότα, παλαιά πλοία, ξωκλήσια, κατορθώσαμε να φέρουμε στο φως πολλά θέματα και να κινήσουμε το ενδιαφέρον για θέματα περιβάλλοντος και πολιτισμού.

Συχνές οι αναφορές μας στον πολιτισμό που χάνεται, στα μνημεία της Αίγινας που τόσο τα έχει αδικήσει η αδιαφορία  και η αδράνεια των κρατούντων αλλά και σε πρόσωπα που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της Αιγινήτικης κοινωνίας, στην προβολή και στην πρόοδο της.

Συνεχίζουμε.

Για όσο ακόμα θα μπορούμε και μας επιτρέπει ο χρόνος  και οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις.

Συνεχίζουμε και θέλουμε μαζί μας να είστε κι εσείς. Συνοδοιπόροι, συν -αναγνώστες  και συνεπιβάτες στο διαδικτυακό μας ταξίδι.

Σας ευχαριστούμε  για την αποδοχή και τη συμμετοχή σας.