Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2016

Σήριαλ η δρομολόγηση του πλοίου Aqua jewel       Πραγματικά σήριαλ έχει γίνει η δρομολόγηση του πλοίου. Είναι η δεύτερη επίσημη ανακοίνωση που στέλνει η πλοιοκτήτρια εταιρεία προς τα ηλεκτρονικά  sites  και αφορά στην εμπλοκή που έχει δημιουργηθεί με τις αποφάσεις  του Σ.Α.Σ αλλά και  τις φήμες που κυκλοφορούν για την επερχόμενη δραστηριοποίηση του πλοίου στον Αργοσαρωνικό  ή στο Αιγαίο.
       Ακολουθεί η ανακοίνωση:
"Αναφερόμενοι στις δήθεν φήμες όπως αναφέρεται στον ιστότοπο της ”Ελληνικής Ακτοπλοΐας” ότι το πλοίο μας ΑΚΟΥΑ ΤΖΙΟΥΕΛ δρομολογείται στο Κεντρικό Αιγαίο  από Λαύριο και μάλιστα με άλλα σινιάλα διευκρινίζουμε ότι :
   Η πρόθεση της εταιρείας μας είναι ο Αργοσαρωνικός με άμεση έκτακτη τετράμηνη δρομολόγησή του στη γραμμή Πειραιά – Αίγινα – Μέθανα – Πόρου σύμφωνα με τα αιτήματά μας προς το ΥΕΝ/ΔΘΣ και τις δύο γνωμοδοτήσεις του ΣΑΣ (2/16 & 3/16) που όμως δεν μας δίνουν την δυνατότητα βιώσιμης εκμετάλλευσης του πλοίου.
   Αναμένουμε όμως από το ΥΕΝ με νέο αίτημά μας να μας δοθούν ισόνομα παρόμοιες συνθήκες δρομολογίων έκτακτης δρομολόγησης όπως δόθηκαν στο ΣΑΣ (3/16) σε άλλο πλοίο στη γραμμή των Σποράδων.
   Σε διαφορετική περίπτωση το πλοίο θα δρομολογηθεί από 01/11/16 στη γραμμή Πειραιά – Αργοσαρωνικού σύμφωνα με την ετήσια τακτική του δρομολόγηση που καταθέσαμε τον Ιανουάριο του 2016. Τα περί αλλαγής δε του σινιάλου του πλοίου, μας αφήνουν αδιάφορους. Είναι ξεκάθαρο ότι τέτοιες παραπλανητικές φήμες εξυπηρετούν σκοπιμότητες και συμφέροντα.
Για την ΑΛΦΑ ΦΕΡΡΥΣ Ν.Ε.
ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΔΑΜΗΣ"