Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Το "Άρτεμις" έδωσε ... το φιλί της ζωής στον τουρισμό των Κυκλάδων το φετινό καλοκαίρι.



Από  το Nautilia. Gr
   Τους τελευταίους μήνες η ακτοπλοϊκή σύνδεση των Κυκλάδων πραγματοποιείται με ένα και μοναδικό πλοίο, το «ΑΡΤΕΜΙΣ». Την καλοκαιρινή περίοδο το πλοίο της Hellenic Seaways έδωσε πνοή στον τουρισμό και την ενδοεπικοινωνία των Κυκλάδων, δίνοντας πολλές φορές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κυκλαδίτες λόγω της νησιωτικότητας.
Ωστόσο, εδώ και λίγες ημέρες οι Κυκλάδες... εκπέμπουν σήμα κινδύνου με το φόβο ότι τα νησιά μας θα μείνουν χωρίς δρομολόγια, καθώς ολοκληρώνεται η σύμβαση του πλοίου στις 24 Σεπτεμβρίου.
   Πλέον αναμένεται η απόφαση του αρμόδιου υπουργού ναυτιλίας για να δοθεί λύση στο πρόβλημα, είτε με νέα παράταση για το «ΑΡΤΕΜΙΣ», είτε με ανάθεση της συγκεκριμένης γραμμής σε κάποια άλλα εταιρεία.
   Κανείς δεν μπορεί να αναιρέσει την προσφορά των πλοίων που πραγματοποιούν τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια καθ' ολη την διάρκεια του χρόνου. Συγκεκριμένα, το «ΑΡΤΕΜΙΣ», το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (5/6-9-13) ήταν για ακόμα μια φορά...sold out, αποδεικνύοντας το πόσο σημαντικά είναι τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια.
cyclades24.gr