Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Το ιστορικό "Μυκήναι" σε πελάγη ευτυχίας.

     Είναι πλεόν γνωστή η αδυναμία  του blog αλλά  και εκατοντάδων αναγνωστών  του σε  θέματα  που αφορούν  την ακτοπλοΐα μας. Επανερχόμαστε λοιπόν με μια είδηση που αφορά  το ιστορικό πλοίο "Μυκήναι", το βασιλιά  του Αργοσαρωνικού όπως είχε αποκληθεί. Ένα πλοίο που δείεγραψε μια  συναρπαστική πορεία  την  δεκετία  του '70  μέχρι τις αρχές  της δεκαετίας  του '80. Το πλοίο που συνέδεε καθημερινά με μοναδική ποιότητα προσφερόμενων υπηρεσιών  και ταχύτητα όλα τα νησιά  του Αργοσαρωνικού και έφθανε  μέχρι το Λεωνίδιο.
    Στα  44  χρόνια  του και μετά  από μια επιτυχημένη πορεία  στο χώρο της ημερήσιας  κρουαζιέρας επανέρχεται στην ενεργό δράση με νέα ιδιοκτησία και όνομα.
 Διαβάζουμε  σχετικά από το Nautilia.gr  Saronic και Magazine.gr


"   Επανέρχεται στην ενεργό δράση το ιστορικό πλοίο του Αργοσαρωνικού AEGEAN GLORY (ex. ΜΥΚΗΝΑΙ) καθώς πέρασε σε νέο ιδιοκτησιακό καθεστώς και από τις 15 Ιανουαρίου βρίσκεται στο ναυπηγείο ΜΕΓΑΤΕΧΝΙΚΑ για εργασίες επισκευής. Καθάρισμα των υφάλων, υδροβολή, αμμοβολή και αφαίρεση των παλιών χρωμάτων και σινιάλων είναι μερικές από τις εργασίες που πραγματοποιούνται στο πλοίο όπως βλέπετε στις αποκλειστικές φωτογραφίες του nautilia.gr.
    Με νέο όνομα το ΚΟΣΜΟΣ, μια νέα σελίδα στην ζωή του πλοίου φαίνεται να ανοίγει στα 44 του χρόνια."
 Περισσότερα σε παλαιότερη ανάρτησή μας με τίτλο:
"Μυκήναι με την κομψότητα μιας άλλης εποχής"