Κυριακή 14 Ιουνίου 2026

Νίκος Ρεκλείτης, ο δικός μας καπετάνιος.



Καμαρώνουμε εμείς οι εκπαιδευτικοί όταν βλέπουμε την πρόοδο  των παλιών μας μαθητών. Όταν έχουν δικαιωθεί  για τις επιλογές τους, διανύουν την επαγγελματική τους πορεία με συνέπεια, ήθος, ενθουσιασμό και κυρίως αγάπη για αυτό που κάνουν.
Ο Νίκος, μέλος  ναυτικής οικογένειας, ακολούθησε τα χνάρια του πατέρα του και τώρα όλοι είμαστε περήφανοι που η επιλογή του αυτή τον δικαίωσε και τον κάνει πλέον ευτυχισμένο μέσα από το επάγγελμα του, την καθημερινή προσφορά  του στους συντοπίτες του και στην όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Ο Νίκος Ρεκλείτης είναι ο καπετάνιος του "Φοίβου" τους τελευταίους μήνες. Έχοντας διανύσει μια σύντομη πορεία σε άλλα πλοία της ακτοπλοΐας, επέστρεψε στο Σαρωνικό. Η είδηση της τοποθέτησης του σε αυτό το πλοίο μας είχε δώσει πολύ χαρά. 
Διότι ο Νίκος αγαπά  το νησί του και τους ανθρώπους του και κυρίως δεν είναι μακριά. Είναι κοντά στην οικογένεια  του και στο σπίτι του. Το πόσο αγαπά  τη δουλειά  του και το πλοίο που υπηρετεί φαίνεται ξεκάθαρα από  το πως έχει διαμορφώσει  τη γέφυρα του πλοίου! Μια μικρή βεράντα με πολλά λουλούδια κυρίως βασιλικούς!!!

Του ευχόμαστε καλά και ήρεμα ταξίδια, να διατηρήσει πάντα τον ενθουσιασμό του για  το επάγγελμα του ναυτικού, να είναι γερός, υγιής και πάντα πρωτοπόρος.

Και μια συμβουλή! Τα βασιλικά θέλουν καθημερινό πότισμα  στη .... βεράντα του Φοίβου.
Φωτογραφίες από την προσωπική σελίδα  του στο fb.