Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

" Πορταίτο" έκθεση φωτογραφικης ομάδας Γενικού Λυκείου Αίγινας

 
Η φωτογραφική ομάδα του γενικού λυκείου ολοκληρώνοντας τον φετινό κύκλο των μαθημάτων της σαν πολιτιστικό πρόγραμμα, παρουσιάζει το θέμα που δούλεψε και είναι το ‘’ΠΟΡΤΑΙΤΟ’’ .
 Η έκθεση παρουσιάζεται στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου και διαρκεί 3 ημέρες από Τετάρτη 10 Απρίλη έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου, με ώρες λειτουργίας 9-13.30μ.μ. το πρωί και την Παρασκευή το απόγευμα 6-9μ.μ..
Η έκθεση από φωτογραφική άσκηση γίνεται με την οπτική των εφήβων μια ευχάριστη διαδρομή στο δικό τους κόσμο.
Με την ασφάλεια της μηχανής ανακαλύπτουν τον ευατό τους μέσα από αυτοπορτραίτα, αλλά και με τη ματιά των φίλων τους μας αποκαλύπτουν μικρές ιδιωτικές στιγμές.
Και δεν διστάσουν να εκθέσουν τον ευατό τους μέσα από μια έκθεση προετοιμάζοντας ίσως και τον ευατό τους σε μια μεγαλύτερη ΄΄έκθεση΄΄ στο κόσμο που θα ζήσουν.
Μαζί με το κύριο θέμα παρουσιάζουν  και ένα μικρό ταξιδιωτικό από την εκδρομή τους στο Καρπενήσι, με μια μικρή προβολή  με στιγμές από τη ζωή της ομάδας.
Στην έκθεση παίρνουν μέρος οι: BOΣΥΝΙΩΤΗ  ΗΩ,  ΖΩΓΡΑΦΟΥ  ΟΛΓΑ,
ΚΑΚΛΑΜΑΝΟΥ  ΙΩΑΝΝΑ, ΓΚΟΥΡΑΙ  ΜΑΤΙΛΝΤΑ,ΚΑΣΣΗΣ  ΑΝΤΩΝΗΣ, ΚΟΡΩΝΑΚΗΣ  ΚΩΝ/ΝΟΣ,  ΦΡΑΤΝΙΚ   ΤΖΟΡΤΖΙΑ,ΧΑΛΔΑΙΟΥ  ΕΛΕΑΝΝΑ, ΧΑΝΙΩΤΗ  ΑΦΡΟΔΙΤΗ &  ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΑ  ΞΑΝΘΟΥΛΑ.
Υπεύθυνοι καθηγητές είναι οι: Άρης Παύλος & Βάσω Παπαδημητρίου.
Χώρος έκθεσης :ΓΕΛ Αίγινας (χώρος εκδηλώσεων), Αγίας Βαρβάρας 15,τηλ.2297022366.