Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Εκπέμπουμε από το 2o Γυμνάσιο


      

Με  αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο της άφιξης και ορκωμοσίας στο νησί μας  του πρώτου Κυβερνήτη της ελεύθερης Ελλάδας Ι. Καποδίστρια το 2ο   Γυμνάσιο Αίγινας σε συνεργασία  με την Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας  διοργανώνουν μια  τετραήμερη δράση με σκοπό την προβολή των εκδηλώσεων αλλά και γενικότερα της Αίγινας. Η ιδέα ανήκει στον κ. Νεκτάριο Λαβούτα ο οποίος κατέθεσε τη σχετική αίτηση προς  το 2ο  Γυμνάσιο και την Επιτροπή Παιδείας  του Δήμου Αίγινας και μετά από συντονισμένες ενέργειες του, αποκτήθηκε η άδεια  προκειμένου να υλοποιηθεί αυτή η δράση στο χώρο του σχολείου.
 Το σχετικό δελτίο τύπου έχει ως εξής:
    
"Στα πλαίσια των εορταστικών επετειακών εκδηλώσεων, άφιξης και ορκωμοσίας του πρώτου κυβερνήτη του νεοσύστατου ελληνικού κράτους Ιωάννου Καποδίστρια στην Αίγινα το έτος 1828, το 2ο  Γυμνάσιο Αίγινας και η Ομάδα Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας, ενημερώνουν για τα κάτωθι:
    Στο χώρο του 2ου Γυμνασίου στην Κυψέλη την 22η – 23η - 25η  Ιανουαρίου 2016 από ώρα 10:00 έως 14:00 και από 17:00 έως 21:00 θα λειτουργεί σταθμός ασυρμάτου υπηρεσίας Ραδιοερασιτέχνου με ειδικό διακριτικό κλήσεως  SX8KAP. Επίσης την Κυριακή 24η Ιανουαρίου, ημέρα του 5ου  αγώνα δρόμου, από 17:00 έως 21:00 στον ίδιο χώρο, όσοι επιθυμούν μπορούν να παρακολουθήσουν τις επαφές του σταθμού με άλλους σταθμούς ανά τον κόσμο.