Τρίτη 29 Αυγούστου 2017

"Ένας άγγελος την Κυριακή" παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ.Καλού στον Πόρο.

  Στην μικρή πλατεία του Αγίου Γεωργίου στην καρδιά του οικισμού του Πόρου πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Πέμπτη 24 Αυγούστου η παρουσίαση του νέου βιβλίου του πρώην υφυπουργού Παιδείας κ. Γιώργου Καλού με τίτλο: "Ένας άγγελος την Κυριακή". Πρόκειται  για μια ποιητική συλλογή από 53 ποιήματα εμπνευσμένα από  τα Ευαγγέλια κάθε  Κυριακής. Η εκδήλωση αυτή ήταν  ενταγμένη στα  "Συνοριακά", πολιτιστικές εκδηλώσεις που γίνονται με αφορμή τον καθορισμό  των πρώτων συνόρων της ελεύθερης πλέον Ελλάδας από τον Ι.Καποδίστρια στον Πόρο.


      Για το βιβλίο του Γιώργου Καλού μίλησαν:  η δημοσιογράφος κ. Σίλα Αλεξίου, η φιλόλογος και Διευθύντρια του Γυμνασίου Πόρου κ. Βάσω Κογιώνη (η οποία συντόνισε  την εκδήλωση), και ο θεολόγος  Διευθυντής του  2ου  Γυμνασίου Αίγινας κ. Γεώργιος Μπήτρος, ενώ ποιήματα απήγγειλε η σοπράνο κ. Κατερίνα Οικονόμου.
  Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας κ. Εφραίμ και ο Δήμαρχος Πόρου Γιάννης Δημητριάδης ενώ παρακολούθησαν Δημοτικοί Σύμβουλοι, ιερείς των ενοριών του Πόρου, ο πρώην Δήμαρχος Τροιζήνας καθώς και εκατοντάδες κάτοικοι του Πόρου.
 Ο συγγραφέας και πρώην πολιτικός κ. Γ. Καλός.

Ο Δήμαρχος Πόρου κ. Γ. Δημητριάδης.
Φωτογραφίες από  το  Poros news.