Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

"πέσε πίτα να σε φάω" από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης

   Θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ο τίτλος της νέας θεατρικής παράστασης της Θεατρικής Ομάδας Κυψέλης. Δεν συμβαίνει όμως αυτό παρά το γεγονός ότι οι άπειρες κοπές πιτών τροφοδοτεί πολλά  γλυκά, νόστιμα αλλά και πιπεράτα....κείμενα 
  Τελικά πρόκειται για ένα μικρό διάλειμα από τις προετοιμασίες  της έκανε η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης προκειμένου να κόψει την βασιλόπιτα της. Παλιά και νέα μέλη της ομάδας παρόντα  σε μια στιγμή που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια από την ομάδα και δίνει ιδιαίτερο τόνο στις προετοιμασίες της νέας παράστασης  της.
   Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης βρισκεται λοιπόν σε εντατικές πρόβες προκειμένου να παρουσιάσει τη δουλειά  της αν όλα πάνε καλά  στο τέλος Φεβρουαρίου  στην αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης.
   Πολύ κέφι, χαρά , ενθουσιασμός προοιονίζουν μια κεφάτη παράσταση με καλό αποτέλεσμα. Και η απαραίτητη σέλφι  με Ναταλία, Χρήστο, Ηλία, Μαρία, Νεκταρία, Μαριάνθη, Μαρίνα, Αλέκο και Αντωνία. Η  σέλφι δεν χώρεσε  τον Παντελή, το Θωμά, το Νεκτάριο και τη Μαρία. Τυχερός της βραδιάς ο Αλέκος Δημητρόπουλος. Και  του χρόνου.