

Ο κ. Πούντος μοιράστηκε το ίδιο περίπτερο της έκθεσης με την κ. Σωζία Μαρτή από το γνωστό εστιατόριο "Νώντας" της Πέρδικας, η οποία παρουσίασε το pesto φιστικιού.
Η τιμή είναι μεγάλη αλλά και η προβολή της Αίγινας ανάλογη.
Η έκθεση "Εξποτροφ" παρουσιάζει γεύσεις και ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα που στηρίζονται στην τοπική παραγωγή κάθε τόπου.
Η έκθεση "Εξποτροφ" παρουσιάζει γεύσεις και ποιοτικά προϊόντα από όλη την Ελλάδα που στηρίζονται στην τοπική παραγωγή κάθε τόπου.
Το μεγάλο κέρδος όμως από αυτές τις διακρίσεις είναι ότι δικαιώνονται οι επιλογές, ο κόπος, η δουλειά των νέων ανθρώπων του νησιού που τολμούν να επιχειρούν στον τόπο τους, να δημιουργούν με μεράκι και φαντασία, να ανοίγονται σε νέα πρότζεκτ, να σχεδιάζουν, να οραματίζονται και εν τέλει να γίνονται πρότυπα για αυτούς που ακολουθούν.

Από την Κυψέλη δραστηριοποιείται και στην πόλη της Αίγινας. Διοργανώνει catering για εκδηλώσεις, συμμετείχε στα σεμινάρια μαγειρικής στο "Κάππος Έτσι" και τα δύο τελευταία χρόνια διδάσκει στα ΙΕΚ της Αίγινας.
Τα τελευταία επίσης χρόνια έχει έντονη παρουσία σε εκθέσεις τροφίμων που γίνονται στο λεκανοπέδιο της Αττικής.


Ας ευχηθούμε το παράδειγμά του να μιμηθούν και άλλοι νέοι επαγγελματίες.
Οι φωτογραφίες προέρχονται από τον κ. Δημήτρη Κάππο.