Τρίτη 18 Ιουνίου 2019

Γέμισε η πλατεία των Ασωμάτων από παιδιά.

Γέμισε η πλατεία της Εκκλησίας  των Αγίων Ασωμάτων από παιδιά και νέους που χόρεψαν, τραγούδησαν, έπαιξαν το βράδυ της προηγούμενης Κυριακής, παραμονή της εορτής του Αγίου Πνεύματος.
 Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίων Ασωμάτων και Κοντού ξεδίπλωσε  όλες τις δραστηριότητες του  σε μια μεγάλη εκδήλωση στο τέλος άλλης μιας γεμάτης χρονιάς από δουλειά, μεράκι και αγάπη για την παράδοση. Πολλά  τα χορευτικά τμήματα που παρουσίασαν χορούς από όλη την Ελλάδα με υπεύθυνη την κ. Μάρθα Χαρτοφύλακα αλλά και  τραγούδια από τη χορωδία που διηύθυνε ο μουσικός κ. Νείλος Παππάς. Σκέτς και μικρά μουσικά κομμάτια απέδωσαν οι μικροί μαθητές μέλη του Συλλόγου.
   Η πλατεία γεμάτη από γονείς, φίλους, συγγενείς, προσκεκλημένους. Μια πλατεία γεμάτη ζωντάνια, κέφι και δυναμισμό.
   Η επιτυχημένη εκδήλωση που ξεκίνησε στις οκτώ το απόγευμα κατόρθωσε να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών για ένα δίωρο, που στο τέλος καταχειροκρότησε  τη δουλειά και την προσπάθεια των μελών του  Συλλόγου.
   Την εκδήλωση παρακολούθησαν η Πρόεδρος της ΚΕΔΑ κ. Κ. Σαλπέα, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Σ. Θεριανός και Δ. Βατικιώτης, ο πρόεδρος της Κοινότητας Αίγινας κ. Δ. Καραγιάννης και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος κ. Γ. Ζορμπάς ο οποίος χαιρέτισε την εκδήλωση στο τέλος.