Τετάρτη 2 Αυγούστου 2023

Ο Πάνος Βλάχος ενθουσίασε μικρούς και μεγάλους με το αστείρευτο ταλέντο του.

Σε μια ιδανική έναρξη των μουσικών εκδηλώσεων του 13ου Φεστιβάλ Φιστικιού , εξελίχθηκε η χθεσινή βραδιά στο λιμάνι της Αίγινας με τη συναυλία του κ. Πάνου Βλάχου στον Άγιο Νικόλαο το Θαλασσινό.

Με τον παλιό και νοσταλγικό τίτλο "Διακοπές στην Αίγινα" δανεισμένο από τη γνωστή ταινία του 1958, το Φεστιβάλ Φιστικιού προγραμμάτισε μια "εν πλω" συναυλία  με το πλοίο "Αντιγόνη" της Saronic Ferries.
Το πλοίο ξεκίνησε στις 19.00 από  τον Πειραιά μεταφέροντας επιβάτες που για αυτόν τον σκοπό επιβιβάστηκαν στο πλοίο. Για να παρακολουθήσουν στο ειδικά διαμορφωμένο σαλόνι του πλοίου τη συναυλία  των Gadjio Dilo.

Η συνέχεια επί της σκηνής στο λιμάνι όπου ο Πάνος Βλάχος ξεσήκωσε στην κυριολεξία ένα πολυπληθές κοινό κάθε ηλικίας που παρασύρθηκε από την ενέργεια, το ταλέντο και το ρυθμό του.

Ο  γνωστός ηθοποιός που τη φετινή χρονιά πραγματοποιεί μια μεγάλη καλλιτεχνική επιτυχία στο Θέατρο με την παράσταση "ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού" απέδειξε και πόσο καλός περφόμερ είναι.
Πραγματικά μια εξαιρετική επιλογή από την πλευρά  των διοργανωτών σε αντικατάσταση  του Πάνου Μουζουράκη.

Πριν τη συναυλία η πρόεδρος  του Φεστιβάλ κ. Μαριλένα Γιαννούλη προλόγισε και ακολούθησε  χαιρετισμός από το Δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά.