Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Κάψανε τον...Ιούνιο στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας!!!

    Αλλού  καίνε  τον Ιούδα. Για τους μαθητές όμως ο χειρότερος μήνας του χρόνου  είναι ο Ιούνιος διότι είναι ο μήνας  των εξετάσεων. Και δεν είναι μόνο αυτό. Γιατί οι εξετάσεις  κάποια  στιγμή τελειώνουν. Έλα όμως που ακολουθούν και τα αποτελέσματα  των ... εξετάσεων.
    Έτσι είναι  η ζωή. Συνηθίζεται  σε όλες  τις εξετάσεις  στη ζωή  μας να βγαίνουν μετά  τα αποτελέσματα. Για παράδειγμα  στις ιατρικές...  για να μην  πάμε παραπέρα όπως της οδήγησης  και των διάφορων .... τεστ.
     Έτσι κι εδώ. Ο Ιούνιος είναι ο μήνας των αποτελεσμάτων. Άλλοι  περνούν την τάξη και ξεχύνονται στην παραλία, άλλοι  μένουν μεταξεταστέοι  και μοιάζουν σαν να πάτησαν  τον .... αχινό. Και  να μην  τους το είχες πει; Πρόσεχε μπορεί  να πατήσεις  αχινό. Άντε  μετά να βγάλεις  τα αγκάθια από  την πατούσα  σου.... δηλαδή άντε να  βγάλεις  το καλοκαίρι  μετά.
    Θα  δείξει πάντως... ας μην προτρέχουμε... Γι' αυτό για να ξεχάσουν τον πόνο και τον κόπο  των εξετάσεων  οι μαθητές και οι μαθήτριες  του 2ου Γυμνασίου Αίγινας στην Κυψέλη, έστησαν την τελευταία ημέρα  των εξετάσεων ένα καλό φαγοπότι με σπιτικές  λιχουδιές  που είχε ετοιμάσει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων.
    Με  αυτόν τον  νόστιμο τρόπο  θέλησαν μικροί και μεγάλοι να ξορκίσουν  τον κακό  Ιούνιο, το μήνα  του άγχους  των εξετάσεων
   Οι  φωτογραφίες  είναι  του μαθητή Γιώργου Γιαννούλη.