Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

"Η τύχη της Μαρούλας" στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας

 Η  Μαρούλα  θα αναζητήσει  την τύχη της  τα επόμενα Σαββατοκύριακα  στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Αίγινας. Θα  δοκιμαστεί  επί σκηνής και θα προσελκύσει  το θεατρόφιλο κοινό της Αίγινας.

   Η Μαρούλα  είναι  το κεντρικό πρόσωπο του έργου  που έγραψε  ο  Δημήτρης Κορομηλάς και  είναι η επιλογή για το φετινό χειμώνα από τη Θεατρική Ομάδα  του Μορφωτικού Συλλόγου Αίγινας "Ο Ι.Καποδίστριας". Η παράσταση κάνει πρεμιέρα την Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου  και ανεβαίνει σε σκηνοθεσία της κ.Βάσω Φλώρου, η οποία  τα  τελευταία  χρόνια σκηνοθετεί με εξαιρετική δεξιοτεχνία την πολύπειρη ομάδα.Το έργο ανήκει στην αγαπημένη  για το κοινό κατηγορία  του κωμειδύλλιου, την οποία με επιτυχία έχει υπηρετήσει ο Δ.Κορομηλάς συγγραφέας  και του "Αγαπητικού της Βοσκοπούλας" 
Λίγα  λόγια για την υπόθεση του έργου:
  "Η Μαρούλα, είναι μια απλή κοπέλα από ένα χωριό της Ανδρου που πάει να δουλέψει σε ένα σπίτι στην Αθήνα. Μέσα από την χιουμοριστική και κεντημένη γραφή του Κορομηλά, παρακολουθούμε τη ζωή των υπηρετών, σε ένα αστικό σπίτι της Αθήνας στα τέλη 19ου αιώνα. Το έργο είναι γεμάτο μουσική, τραγούδια και χορό - άλλωστε το κωμειδύλλιο σαν θεατρικό είδος, είναι ο προπομπός του ελληνικού μουσικού θεάτρου."

Παραστάσεις Δεκεμβρίου: 11, 12, 13, 18, 19, 20.
Παραστάσεις Ιανουαρίου: 2, 3, 8, 9, 10, 15, 16, 17 - 2016.
Ώρα έναρξης παραστάσεων 20:00.
Γενική είσοδος: 5 Ευρώ.