Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

Παιδικά παιχνίδια - χορός - χαρταετοί και hot-dog στο 2ο Γυμνάσιο.

  Είναι καθιερωμένο την τελευταία ημέρα του σχολείου πριν την Καθαρά Δευτέρα να  γιορτάζουμε στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας με έναν διαφορετικό τρόπο, ώστε να μην ξεχνάμε όχι μόνο την παράδοση αλλά  και ότι είμαστε ακόμα .... παιδιά.
  Παιχνίδια όπως η σκυταλοδρομία, η τσουβαλοδρομία, η διελκυστίνδα, η πατατοδρομία (αυγοδρομία) με κουτάλια στο στόμα δεν παίζονται από τα σημερινά παιδιά. Εμείς είχαμε  την ευκαιρία  να τα αναβιώσουμε  στο προαύλιο του σχολείου με μεγάλη συμμετοχή παιδιών.
      Κατόπιν κληρώθηκαν έξι χαρταετοί  προσφορά  του Δεκαπενταμελούς συμβουλίου.
    Ακολούθησε  στην αίθουσα  εκδηλώσεων διαγωνισμός μεταμφιεσμένων. Από κάθε τάξη - δια βοής- ψηφίστηκαν  οι τρεις καλύτεροι. Τη μεγαλύτερη συμμετοχή είχε η Β'  Γυμνασίου κι εκεί τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Διαγωνίστηκαν οι : ο  Μητσάρας, η γατούλα,  η χήρα, η χαβανέζες, η ιμο, το φρικιό, ο dj, ο κρητικός, ο πολεμιστής, η Ζωζώ, η ποντικίνα, ο μάγκας, ο τζιχάντ, ο παλιάτσος, ο αστυνομικός του  FBI, η Ινδιάνα, οι δίδυμοι κ. αλ.
    Οι τρείς πρώτοι ήταν ο πολεμιστής, η Ζωζώ  και ο Κρητικός. Νικήτρια ασφαλώς με διαφορά  στήθους η Ζωζώ  που παρουσίασε  το σχετικό της πρόγραμμα αμέσως μετά.
   Ακολούθησε  χορός και ένας πλούσιος μπουφές  από  το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με αναψυκτικά και  hot - dog.
   Ευχαριστούμε το Σύλλογο  Γονέων και Κηδεμόνων, την κ. Φωφώ του Κυλικείου μας, το Δεκαπενταμελές συμβούλιο  για την προετοιμασία και την οργάνωση.


   Και  του χρόνου.