Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Ο Βασίλης Βασιλάκης ταξιδεύει με τη "Μικρά Αγγλία" στο Μπακού.

   Στο Πανευρωπαϊκό Φεστιβάλ Κινηματογράφου στο Μπακού του Αζερμπαϊστάν  θα προβληθεί η  μεγάλη επιτυχία  του Παντελή Βούλγαρη "Μικρά Αγγλία". Ταινία βασισμένη στο θρυλικό ομώνυμο βιβλίο της Ιωάννας Καρυστιάνη και με ένα καστ ηθοποιών πρώτης γραμμής. Ανάμεσά  τους ο δικός μας Βασίλης Βασιλάκης να ξεχωρίζει  στο ρόλο του πατέρα  των δύο αδελφιών κοριτσιών, στη σχέση και τη ζωή των οποίων περιπλέκεται και αναπτύσσεται το δράμα  της "Μικράς Αγγλίας".
   Ο Βασίλης θα ταξιδεύσει  στο Μπακού μαζί με άλλους συντελεστές για την προβολή της ταινίας.
  
   Ευχόμαστε τόσο η ταινία στο σύνολό της όσο και ο ίδιος ο Βασίλης να επιστρέψουν στην Ελλάδα  με διακρίσεις  για αυτήν την εξαιρετική δουλειά  τους.

   Όσο  για το Βασίλη που τον απολαύσαμε το καλοκαίρι στην Αίγινα με "Το Μάθημα" και τη "Φαλακρή τραγουδίστρια" του Ε.Ιονέσκο, συνεχίζει  τη δημιουργική του πορεία με τις δύο αυτές παραστάσεις αλλά και με την "Ασκητική" του Ν. Καζαντζάκη κάνοντας εμφανίσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας. Παράλληλα έχει δημιουργήσει το δικό του Θεατρικό χώρο - εργαστήριο στα Πετράλωνα δίνοντας σε πολλά νέα παιδιά  την ευκαιρία να αναμετρηθούν στο σανίδι.