Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

'Μεταξύ συρμού και αποβάθρας" η τελευταία παράσταση σήμερα του Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας.


   Δεν πρόκειται για προειδοποίηση σε κάποιον σταθμό του μετρό ή του ηλεκτρικού. Θα μπορούσε επίσης να είναι και η ανακοίνωση μετά την αναγγελία της επόμενης στάσης στη διαδρομή του μετρό.
   Τίποτε από όλα αυτά.
   Τελικά είναι ο τίτλος  της σημερινής και τελευταίας  παράστασης του 7ου Φεστιβάλ Θεάτρου Αίγινας. Σήμερα Δευτέρα 7 Αυγούστου και ώρα  21.15  στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.
   Η παράσταση είναι μια παραγωγή του 6ου Φεστιβάλ Θεάτρου. Ετοιμάστηκε, οργανώθηκε και παρουσιάστηκε πέρσι ειδικά για το Φεστιβάλ Θεάτρου. Παίχθηκε και λόγω μεγάλης προσέλευσης κοινού επαναλήφθηκε. Φέτος παρουσιάζεται φρεσκαρισμένη και ανανεωμένη, πάνοπλη να δεχθεί όσους δεν πρόλαβαν να τη δουν πέρσι αλλά και όσους θέλουν να την ξαναδούν.
 Λίγα λόγια  για την υπόθεση:


   " Ιερογλυφικά. Πάπυροι. Περιστέρια. Γράμματα. Σήματα μορς. Τηλέφωνα σταθερά. Τηλεγραφήματα. Τηλεομοιότυπα. Τηλέφωνα κινητά. Μηνύματα. E-mail. Chat. Βιντεοκλήσεις. Skype. Viber. Messenger. Επικοινωνία. Επικοινωνία; Επαφή. Επαφή; Οι λέξεις. Οι λέξεις; Οι λέξεις είναι επικοινωνία;

Μια παράσταση για αιώνια θέματα που μας συνδέουν, όπως ο έρωτας και η μοναξιά και για αιώνια θέματα που μας χωρίζουν, όπως ο έρωτας και η μοναξιά". 

Συντελεστές
Ιδέα-Ερμηνεία:Δέσποινα Γιαννούλη - Βαγγέλης Πιτσιλός
Φώτα-Βίντεο:Βασιλική Ταντάουι
Υ.Γ. ...άλλωστε ο Ρωμαίος και η Ιουλιέτα από κακή συνεννόηση πήγαν.


Τιμές εισιτηρίων: 10 Ευρώ και 7 Ευρώ φοιτητικό - άνεργοι
 Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο "Λυχνάρι".