Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

“Ο γιος της”, του Σωτήριου Γ. Μάιπα

 Πηγή  Saronic magazine.gr

  Με πολύ χαρά διαβάσαμε  στην ηλεκτρονική σελίδα του Saronic magazine για την πρώτη εκδοτική απόπειρα ενός παλαιού μας μαθητή του κ. Σωτήρη Μάιπα. Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Μεσαγρού στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας και στο ΓΕΛ Αίγινας. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και γρήγορα πέρα από τηνηλεκτρονική έκδοση να χαρούμε και την εκτύπωση  του μυθιστορήματός του.

Αναδημοσιεύουμε  την είδηση:
Ένας νέος συγγραφέας που μεγάλωσε στην Αίγινα, παρουσιάζει το πρώτο του μυθιστόρημα και το προσφέρει μέσω ίντερνετ δωρεάν σε όλους, από την εκδοτική υπηρεσία του onpodium.gr:
“Ο γιος της”, του Σωτήριου Γ. Μάιπα: Η ψυχή του σημαδεμένη σαν το σώμα της μάνας του. Ένας πατέρας βίαιος, μια γιαγιά αυταρχική, μια σειρά θανάτων ορφανή από ενόχους και μια ζωή καταδικασμένη στον πόνο, στο αίμα και στα αμέτρητα γιατί. Ο μικρός Κωστής παύει να είναι παιδί και κουβαλώντας τις σκιές του παρελθόντος, παλεύει με τους εφιάλτες του. Περπατώντας σε εχθρικά μεταφυσικά μονοπάτια, αναζητά τη λύτρωση με μοναδική πυξίδα την αγάπη για τη μάνα του. Πώς και πού θα καταλήξει το παιδί με τα αιματοβαμμένα χέρια;
Το βιβλίο (ebook, 348 σελίδες, ISBN 978-618-00-0041-2) μπορείτε να το βρείτε στην ιστοσελίδα: https://publishing.onpodium.gr/o-gios-tis/

Βιογραφικό του συγγραφέα:
     Ο Σωτήρης Μάιπας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1987, μεγάλωσε στην Αίγινα, σπούδασε στο Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ (2005-2010) και συνέχισε με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ (2011 έως σήμερα). Έχει εξειδικευτεί στην περιβαλλοντική υγεία και εργάζεται στο αντίστοιχο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ (από το 2014 έως σήμερα).
Είναι διαχειριστής και υπεύθυνος επικοινωνίας της ιστοσελίδας επιστημονικού, εκπαιδευτικού και πολιτισμικού περιεχομένου onpodium.gr-The art of sharing knowledge, η οποία λειτουργεί από το 2017. Έχει συγγράψει, μεταξύ άλλων, ένα σημαντικό αριθμό άρθρων, τα οποία περιλαμβάνουν άρθρα σε επιστημονικά περιοδικά, σε πρακτικά συνεδρίων και άρθρα διαδικτύου. Το έργο «Ο γιος της» είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.