Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς στο 2ο Γυμνάσιο Αίγινας.

Ένα σχολείο μπορεί να είναι όμορφο αλλά  γίνεται ομορφότερο από την παρουσία  των παιδιών. Και σήμερα όλα  τα σχολεία της πατρίδας μας πήραν ζωή, απέκτησαν χαμόγελο και φως. Γέμισαν από φωνές, γέλια και αγκαλιές.

Γέμισαν από παιδιά.

Γέμισε λοιπόν και η αυλή του 2ου Γυμνασίου Αίγινας από μαθητές και μαθήτριες που σήμερα γεμάτοι κέφι και ενθουσιασμό ήρθαν να αγιαστούν και να παραλάβουν και  τα καινούργια  τους βιβλία.

Πολύ η χαρά που επιστρέφουμε  στην κανονικότητα χωρίς τις δεσμεύσεις και τους περιορισμούς άλλων ετών. Κι ας ευχηθούμε όλα να πάνε καλά  και ήρεμα.

Την τελετή  του αγιασμού τέλεσαν οι ιερείς π. Νεκτάριος Κουκούλης  και π. Στυλιανός Κουτσούκος. Ο  π. Νεκτάριος διάβασε  την εμπνευσμένη εγκύκλιο  του Σεβ.  Μητροπολίτη μας κ. Εφραίμ ενώ ευχές απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Αίγινας κ. Δ. Καραγιάννης και ο πρόεδρος  της Κοινότητας Αίγινας κ. Π. Κασιμάκης.

Παρόντες πολλοί  γονείς των παιδιών και συγγενείς που ήρθαν να συμπαρασταθούν στα παιδιά  τους ειδικά σε αυτά  που για πρώτη φορά  θα φοιτήσουν στο Γυμνάσιο.