Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023

"Ας τραγουδήσω κι ας χαρώ" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγίων Ασωμάτων και Κοντού.

Μια πανδαισία από νησιώτικους σκοπούς, χορούς και τραγούδια παρουσιάστηκε χθες Κυριακή 2 Ιουλίου στην πλατεία  των Αγίων Ασωμάτων από  τα χορευτικά τμήματα  του Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίων Ασωμάτων και Κοντού.
Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις ξεδιπλώνουν το πρόγραμμα  τους σιγά - σιγά  και ομορφαίνουν τα απογεύματα και τα βράδια μας.

Σκοποί και χοροί από την Κέρκυρα, τη Νάξο, τα Κύθηρα τις Κυκλάδες και τη Μικρά Ασία έδωσαν τον γιορτινό και χαρούμενο τόνο στην εκδήλωση που ήταν η ετήσια καθιερωμένη του Συλλόγου.

Συμμετείχαν  36 χορευτές και χορεύτριες κάθε ηλικίας που κατέθεσαν την αγάπη τους στην παράδοση και την προσήλωση τους στη διατήρηση, τη διάσωση  και συνέχιση της.

Παρόντες ο π. Μιχαήλ Τζίτζης εφημέριος  του Ναού των Αγίων Ασωμάτων, ο π. Κωνσταντίνος  Μπαρμπέρης, ο Δήμαρχος Αίγινας κ. Γ. Ζορμπάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ν.Πτερούδης, ο αντιδήμαρχος κ. Δ. Καραγιάννης, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου κ. Σ. Θεριανός, οι δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κ. Σαλπέα, Α. Ντελής, Β. Μπαρμπέρης η κ. Φλώρα Αλυφαντή, η κ.Κ. Πατιτάκη, ο κ. Τ.Χελιώτης πρόεδροι αντίστοιχα  του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας, του Μορφωτικού Κυψέλης και του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίων.