Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024

Πίσω στο χρόνο. Ο νέος τότε Ολυμπιονίκης Πύρρος Δήμας στην Κυψέλη -1996.

Ευχαριστούμε πολύ τις κυρίες Αναστασία Μπέση, Κάκια Πατιτάκη και Κατερίνα Λεούση για τις τόσο νοσταλγικές φωτογραφίες που μας έστειλαν μαζί με κάποια στοιχεία από την πρώτη επίσκεψη του νέου τότε Ολυμπιονίκη στην Κυψέλη, το μακρινό 1996, όπως αναφέρουν.
Η ιστορία κάποιες φορές επαναλαμβάνεται ! 

Αφορμή για την εμφάνιση αυτών των παλαιών φωτογραφιών η τελευταία επίσκεψη  του Ολυμπιονίκη στην Κυψέλη, όπου τούτη την φορά  τον κάλεσε το 2ο Γυμνάσιο Αίγινας στα πλαίσια  της Ολυμπιακής βδομάδας που θα οργανωθεί σε όλα τα σχολεία, με αφορμή την Ολυμπιακή χρονιά που διανύουμε.
Τότε ο Πύρρος Δήμας είχε προσκληθεί σε συνάντηση  στο κτίριο του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης με πρωτοβουλία του αείμνηστου Ανδρέα  Εμμανουήλ προέδρου του Συλλόγου Επιστημονικού Προσανατολισμού. Παρόντες όπως διακρίνουμε στην πρώτη φωτογραφία από αριστερά οι δάσκαλοι Μαράκης, Χροναίος Ζ., Κουκούλης Ν., Γκίνης Β., ο  Π. Δήμας, ο προπονητής Χρ. Ιακώβου ο Μαρίνης Τ. και ο Ανδρέας Εμμανουήλ.
Στη φωτογραφία  στο εσωτερικό του Πνευματικού Κέντρου διακρίνονται ο αρχιμ. Εφραίμ Στενάκης και ο αντιδήμαρχος Σ. Βελιώτης.

 Η κ. Κατερίνα Λεούση με  τον Πύρρο Δήμα.