Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Δύο τελευταίες παραστάσεις για το έργο REUNION από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης.

Δύο τελευταίες παραστάσεις για το θεατρικό έργο REUNION από τη Θεατρική Ομάδα Κυψέλης την ερχόμενη Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Απριλίου στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης. Ώρα έναρξης 20.30 μ. μ.

Η παράσταση που έτυχε θερμής υποδοχής από το κοινό της Αίγινας που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κυψέλης στις προηγούμενες τέσσερις παραστάσεις συνεχίζει με αμείωτο κέφι και ρυθμό.

REUNION : Σημαίνει επανένωση, ξανασμίξιμο, συνάντηση μιας  ομάδας ανθρώπων μετά από καιρό. Όταν παλαιοί φίλοι νοιώθουν νοσταλγία  για τα χρόνια που πέρασαν, για τις στιγμές που έζησαν, για τα πρόσωπα που αγάπησαν και έχουν ξεχάσει  με τον καιρό την εικόνα του προσώπου τους.

Το reunion είναι μια χρυσή ευκαιρία  για να συναντηθούν οι άνθρωποι, να τα πουν, να θυμηθούν, να  συγκινηθούν, να κλάψουν, να γελάσουν, να τραγουδήσουν, να  χορέψουν,  να  γιορτάσουν, να μετρήσουν απώλειες, να βάλουν απουσίες.

Η Θεατρική Ομάδα Κυψέλης με αυτήν την παράσταση έρχεται να θυμηθεί όλους εκείνους που από το 2006 υπήρξαν μέλη της, συμμετείχαν άλλος λίγο άλλος πολύ, άλλος περισσότερο στις παραστάσεις  που έδωσε η ομάδα στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης, στο Δημοτικό Θέατρο Αίγινας, στην αυλή του Λαογραφικού Μουσείου Αίγινας.

Με νοσταλγία και συγκίνηση θυμόμαστε τις στιγμές, τους ευχαριστούμε όλους και τους ευγνωμονούμε για τις στιγμές που μας χάρισαν.

 Τους ρόλους ερμηνεύουν οι: Δήμητρα Πιτσιλού - Μαρία Θεοδωράκου - Αρετή Κουκούμη - Μαρία Λυκούρη - Στουραϊτη Αγγελική - Ηλίας Θωμάς - Μποτσιβάλης Γιώργος - Χρυσοχόου Ελένη - Παλαμιδοπούλου Ειρήνη  - Τζώνη Ρία  και ο Νεκτάριος Μπόγρης.

 Σενάριο – σκηνοθεσία: Γιώργος Μπήτρος.  Επιλογή μουσικής: Ανέστης Κορνέζος  Χρώματα σκηνικού: Νεκταρία Μπήτρου.  Επιμέλεια  αφίσας :  Ματούλα  Ρούσου.

 Φωτογραφίες: Ανέστης Κορνέζος - Ειρήνη Κουνάδη.