Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2024

Αναβαθμίζονται οι αθλητικοί χώροι και η παιδική χαρά της Κυψέλης .


Μια  εντελώς διαφορετική εικόνα συναντά κάποιος εάν επισκεφθεί την παιδική χαρά στην Κυψέλη και τους διπλανούς αθλητικούς χώρους.
Η αλλαγή είναι τουλάχιστον εντυπωσιακή και απέχει πολύ από την προηγούμενη κατάσταση. Η παιδική χαρά έχει αναβαθμιστεί,  το ίδιο και τα δύο γήπεδα  του μπάσκετ και του ποδοσφαίρου. Παρά το γεγονός ότι οι εργασίες δεν έχουν ολοκληρωθεί η εικόνα των χώρων είναι εξαιρετική.

Για όσους δεν γνωρίζουν οι χώροι αυτοί απλώνονται σε τρεις σκάλες - τρία επίπεδα  και βρίσκονται λίγο πριν το κοιμητήριο των Αγίων Θεοδώρων.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπαν οι Αντιδήμαρχοι κ. Δημήτρης Καραγιάννης και Νίκος Μαρίνος απομένουν κάποιες μικρές εργασίες στο γήπεδο του μπάσκετ και αναμένεται να γίνουν αρκετές στο γήπεδο του ποδοσφαίρου. Ο κ. Μαρίνος Αντιδήμαρχος αθλητισμού μας ενημέρωσε ότι με μελέτη που θα εκπονηθεί  ο χώρος θα φωτιστεί κατάλληλα ώστε να χρησιμοποιείται και τις βραδινές ώρες.
Σχετική ενημέρωση είχαμε και από τον πρόεδρο της Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνά Γιαννούλη για την εξέλιξη των έργων.

Με την ολοκλήρωση των εργασιών που ευχόμαστε να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα η Κυψέλη θα αποκτήσει τους αθλητικούς χώρους που αξίζουν στα παιδιά  και τους νέους της περιοχής.